Mesaj de eroare „stop codul de eroare 0x00000051 (REGISTRY_ERROR)"atunci când o copie de rezervă de registry

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 810558
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Când copierea de rezervă de registry, este posibil să primiți următorul mesaj de eroare Stop:
Oprire 0x00000051 REGISTRY ERROR
În plus, când încercați să faceți log on la computer, primiți un mesaj de eroare asemănător cu următorul mesaj de eroare:
STOP 0x0000001E(0xc0000005,0x8051aebb,0x00000000,0x6f007e0f) KMODE EXCEPȚIE nu manipulează NTOSKRNL.EXE 80518ebb80400000 384 d 5876-ntoskrnl.exe

REZOLUȚIE

Contactați Microsoft Product Support Services pentru a vă ajuta cu vindecarea corupția în registry.

După este vindecat de registry, se pot instala remedierea rapidă care este prevăzută în prezentul articol să se evite astfel corupției în viitor.

Notă Dacă doar instalați remedierea rapidă dar nu au registru vindecat, veți încă primit "Stop 0x00000051" eroare la copierea de rezervă registry.

Service Pack informații

Pentru a rezolva această problemă, obțineți cel mai recent service pack pentru Microsoft Windows 2000. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
260910 Cum să obțineți cele mai recente Windows 2000 Service Pack

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, prezintă o cerere în Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice de depanare sunt necesare, trebuie să creați o solicitare de imagini separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de serviciu, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă. Versiunea în limba engleză de această remediere are atributele de fișier (sau ulterior) enumerate în următorul tabelul. Datele și orele acestor fișiere sunt listate în universal coordonat ora (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila din instrumentul dată și oră din panoul de Control.
  Date    Time  Version    Size    File name
  ---------------------------------------------------------
  11-16-2002 08:55 5.0.2195.6131 1,666,944 Ntoskrnl.exe

REMEDIERE

Pentru a rezolva problema de Log on și log cu succes pe sistem, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
329850 Mesaj de eroare „STOP 0x0000001E"când încercați să Log on la Exchange 2000 Server Computer

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate la începutul acestui articol. Această problemă a fost corectată în primul rând în Microsoft Windows 2000 Service Pack 4.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru informații suplimentare despre modul de pentru a obține o remediere rapidă pentru Windows 2000 Datacenter Server, faceți clic pe următorul număr de articol mai jos pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
265173 Programul Datacenter și Windows 2000 Datacenter Server produs

Proprietă?i

ID articol: 810558 - Ultima examinare: 31 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwin2ksp4fix kboswin2000fix kbbug kbfix kbmt KB810558 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:810558

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com