Δυνατότητες της ΑΡΧΕΙΟ και ώρα/ημερομηνία εντολής στο Σημειωματάριο (Notepad)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 81067 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν πληκτρολογήσετε .LOG με κεφαλαία γράμματα ως την πρώτη γραμμή σε ένα αρχείο του Σημειωματάριου (Notepad), το Σημειωματάριο θα πρέπει να αυτόματα προσθέσετε την τρέχουσα ώρα και ημερομηνία στο τέλος του αρχείου κάθε φορά που το ανοίγετε. Ωστόσο, μόνο η ημερομηνία εμφανίζεται κάτω από τα Microsoft Windows έκδοση 3.0.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει αυτό είναι ένα ζήτημα στα Windows, έκδοση 3.0. Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε και δεν παρουσιάζεται σε νεότερες εκδόσεις των Windows.

Περισσότερες πληροφορίες

Υπάρχει ένα γνωστό ζήτημα με τη δυνατότητα "Ημερομηνία/ώρα" στο Σημειωματάριο (Notepad). Εάν χρησιμοποιείτε την εντολή ώρα/ημερομηνία στο Σημειωματάριο (Notepad) για το Microsoft Windows έκδοση 3.0, εμφανίζεται μόνο η ημερομηνία. Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε τη συνάρτηση .LOG στο Σημειωματάριο (Notepad), εμφανίζεται μόνο η ημερομηνία.

Αυτό το ζήτημα δεν παρουσιάζεται σε νεότερες εκδόσεις των Windows.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 81067 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2.1 Standard Edition
  • Microsoft Windows 2.11 Standard Edition
  • Microsoft Windows 3.0 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB81067 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:81067
Αποποίηση ευθυνών για περιεχόμενο της Γνωσιακής Βάσης (KB) που έχει αποσυρθεί
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com