Functies van het logboek en tijd/datum opdracht in Kladblok

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 81067 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u typt.Meld u als de eerste regel in een Kladblok in hoofdletters Kladblok-bestand moet automatisch toevoegen van de huidige tijd en datum het einde van het bestand telkens wanneer u het opent. Echter alleen de datum wordt weergegeven onder Microsoft Windows versie 3.0.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in Windows versie 3.0. Dit probleem is opgelost en zich niet in latere versies van Windows.

Meer informatie

Er is een bekend probleem met de functie tijd/datum in Kladblok. Als u Gebruik de opdracht tijd/datum in Kladblok van Microsoft Windows-versie 3.0, wordt alleen de datum weergegeven. Ook als u gebruikt.Logboekfunctie in Kladblok alleen de datum wordt weergegeven.

Dit probleem treedt niet op in nieuwere versies van Windows.

Eigenschappen

Artikel ID: 81067 - Laatste beoordeling: zaterdag 9 juni 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows 2.1 Standard Edition
  • Microsoft Windows 2.11 Standard Edition
  • Microsoft Windows 3.0 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbmt KB81067 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 81067
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com