Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Δεν επιτρέπεται Η πρόσβαση" όταν προσπαθείτε να ανοίξετε ένα φάκελο

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 810881 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows XP με Service Pack 3 (SP3). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτήν την ιστοσελίδα Microsoft: Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ανοίξετε ένα φάκελο στα Microsoft Windows XP ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους, όπου Φάκελος είναι το όνομα του φακέλου που δεν είναι Άνοιγμα:
Φάκελος δεν είναι προσβάσιμο. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.

ΣημείωσηΕάν χρησιμοποιείτε Windows 7 Ή Windows Vista, ανατρέξτε στα ακόλουθα άρθρα στην τοποθεσία Web της Microsoft:

2623670 "Δεν επιτρέπεται Η πρόσβαση" ή άλλα σφάλματα κατά την πρόσβαση ή την εργασία με αρχεία και φακέλους στα Windows

Για τα Windows 7 Πώς μπορώ να ανοίξω ένα αρχείο, εάν λαμβάνω ένα μήνυμα απαγόρευσης πρόσβασης;

Για τα Windows Vista Αντιμετώπιση προβλημάτων "δεν επιτρέπεται η πρόσβαση" κατά το άνοιγμα αρχείων ή φακέλων 

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν ο φάκελος που ανοίγετε δεν βρισκόταν δημιουργήθηκε σε έναν τόμο συστήματος αρχείου NTFS, χρησιμοποιώντας μια προηγούμενη εγκατάσταση των Τα Windows, και στη συνέχεια εγκατάσταση των Windows XP. Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί Αν και πληκτρολογήστε το σωστό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται Γιατί άλλαξε το Αναγνωριστικό ασφαλείας του χρήστη. Παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, το Αναγνωριστικό ασφαλείας σας ταιριάζει πλέον με το Αναγνωριστικό ασφαλείας του ο κάτοχος του φακέλου που δεν μπορείτε να ανοίξετε.

Για παράδειγμα, αν και Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, ίσως δεν έχετε πλέον δικαίωμα Ανοίξτε το φάκελο αφού ολοκληρώσετε τα παρακάτω βήματα:
 1. Πριν να εγκαταστήσετε τα Windows XP Professional, μπορείτε να αλλάξετε το πραγματική θέση ή τη θέση προορισμού, του φακέλου τα έγγραφά μου σε μια άλλη τόμος.
 2. Διαμορφώνετε το πρωτεύον διαμέρισμα.
 3. Εγκαθιστάτε τα Windows XP Professional.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να απενεργοποιήσετε απλό αρχείο Κοινή χρήση και στη συνέχεια ανάληψης κατοχής του φακέλου:
 1. Απενεργοποιήστε την απλή κοινή χρήση αρχείων:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ο υπολογιστής μου.
  2. Σχετικά με το Εργαλεία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές φακέλων, και στη συνέχεια επιλέξτε το Προβολή καρτέλα.
  3. Στην περιοχή Ρυθμίσεις για προχωρημένους, κάντε κλικ για να Καταργήστε την επιλογή του Για να χρησιμοποιήσετε simple file sharing (Recommended) πλαίσιο ελέγχου, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Κάντε δεξιό κλικ στο φάκελο που θέλετε να αναλάβετε την κατοχή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Ασφαλείας καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικOK σχετικά με το Ασφαλείας μήνυμα, εάν μία εμφανίζεται.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους, και στη συνέχεια επιλέξτε τοΚάτοχος καρτέλα.
 5. Με το Όνομα λίστα, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας,Διαχειριστής Εάν είστε συνδεδεμένοι ως διαχειριστής ή κάντε κλικ στο κουμπί το Οι διαχειριστές ομάδα.

  Εάν θέλετε να αναλάβετε κατοχή των περιεχομένων αυτού του φακέλου, κάντε κλικ για να επιλέξετε το Αντικατάσταση κατόχου στα δευτερεύοντα κοντέινερ και αντικείμενα πλαίσιο ελέγχου.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.

  Ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους, όπου Φάκελος είναι το όνομα του ο φάκελος που θέλετε να αναλάβετε την κατοχή:
  Κάνετε δεν έχετε δικαίωμα ανάγνωσης των περιεχομένων του καταλόγου Φάκελος. Θέλετε να αντικαταστήσετε τα δικαιώματα καταλόγου με δικαιώματα που σας εξασφαλίζουν πλήρη έλεγχο; Όλα τα δικαιώματα θα αντικατασταθεί εάν μπορείτε Πατήστε "Ναι".
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι.
 8. Κάντε κλικ στο κουμπί OK, και στη συνέχεια εφαρμόστε ξανά τα δικαιώματα και οι ρυθμίσεις ασφαλείας που θέλετε για το φάκελο και το φάκελο περιεχόμενα.
Σημείωση: Εάν τα παραπάνω βήματα δεν επιλύσουν το ζήτημά σας, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης για πρόσθετα βήματα για την επίλυση ζητημάτων με το σφάλμα "Δεν επιτρέπεται Η πρόσβαση":

2623670"Δεν επιτρέπεται Η πρόσβαση" ή άλλα σφάλματα κατά την πρόσβαση ή την εργασία με αρχεία και φακέλους στα Windows

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αρχεία και φακέλους δικαιώματα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
161275Αλληλεπίδραση της ασφάλειας αρχείων και φακέλων σε τόμους NTFS

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 810881 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbacwsurvey kberrmsg kbprb kbfix kbmt KB810881 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:810881

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com