Αναγν. άρθρου: 810892 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ενεργοποίησης των Windows XP χρησιμοποιώντας αριθμός-κλειδί προϊόντος που είναι διαφορετική από εκείνη που χρησιμοποιείται κατά την εγκατάσταση Τα Windows XP.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πρέπει να εισαγάγετε ένα μοναδικό αριθμό-κλειδί κατά την εγκατάσταση Τα Windows XP ή όταν ενεργοποιήσετε. Εάν εγκαταστήσετε τα Windows XP σε ένα δεύτερο υπολογιστή, χρησιμοποιώντας το αρχικό CD και στη συνέχεια προμηθευτείτε ένα δεύτερο αντίγραφο του Τα Windows XP ή δεύτερης άδειας χρήσης, πρέπει να αλλάξετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος πριν μπορείτε να Ενεργοποίηση του προϊόντος. Για να τροποποιήσετε το κλειδί προϊόντος κατά τη στιγμή της ενεργοποίησης, Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, έπειτα στην επιλογήΌλα τα Προγράμματα, έπειτα στην επιλογήΕξαρτήματα, έπειτα στην επιλογήΕργαλεία συστήματος, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕνεργοποίηση Τα Windows.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπίΝαι, θέλω να τηλεφωνική υπηρεσία πελατών αντιπρόσωπος να ενεργοποιήσετε τα Windows, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενη.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπίΑλλαγή αριθμού-κλειδιού προϊόντος, πληκτρολογήστε το νέο αριθμός-κλειδί προϊόντος και στη συνέχεια κάντε κλικΕνημερωμένη έκδοση.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπίΤηλέφωνο, και στη συνέχεια ακολουθήστε τις τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την ενεργοποίηση διαδικασία.

Περισσότερες πληροφορίες

Η ενεργοποίηση προϊόντος επικυρώνει ότι το κλειδί προϊόντος λογισμικού, ή δεν έχει αναγνωριστικό προϊόντος (που απαιτείται ως μέρος της εγκατάστασης του προϊόντος), έχει χρησιμοποιηθεί σε περισσότερους υπολογιστές από όσους επιτρέπεται από την άδεια χρήσης του λογισμικού. Οι ενεργοποιήσεις που χρησιμοποιούν το ίδιο κλειδί προϊόντος στον ίδιο υπολογιστή είναι απεριόριστο. Η ενεργοποίηση προϊόντος αποθαρρύνει την πειρατεία, περιορίζοντας τον αριθμό των φορών που μια αριθμός-κλειδί προϊόντος μπορεί να ενεργοποιηθεί σε διαφορετικούς υπολογιστές.

Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση προϊόντος των Windows, επισκεφθείτε την ακόλουθη Web Microsoft τοποθεσία:
http://www.Microsoft.com/WindowsXP/Evaluation/Features/Activation.mspx
  

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση προϊόντος των Windows, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
302806Περιγραφή της ενεργοποίησης προϊόντος της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 810892 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbpubtypekc kbmt KB810892 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:810892

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com