Update verhoogt de prestaties van de netwerk-redirector

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 811169 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u bestanden via een netwerk, kunt u soms u ziet een kleine vertraging.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de huidige redirector in code Windows XP voert bepaalde bewerkingen de prestaties mogelijk beïnvloeden wanneer u toegang tot bestanden via een netwerk.

De redirector van Windows XP momenteel voert de volgende gedragingen die invloed hebben op prestaties:
 • De redirector cache geen directory inhoud lang tijd.

  Dit kan de prestaties beïnvloeden wanneer er veelFindFirst("*")oproepen.
 • De redirector uitschakelensamenvouwenop bestandsingangen die is uitgebreid zodat directorygegevens kan sneller worden bijgewerkt op de server.

  Dit Wanneer een bestand wordt geopend nadat zij de prestaties mogelijk beïnvloeden uitgebreid.
 • De redirector probeert te sluitenvertraagde geslotenWanneerAlleen-lezen kenmerkOpen voor dat bestand bewerkingen plaatsvinden.

  Dit is voorkomen een deelfout plaatsvindt op de server. Dit kan de prestaties beïnvloeden omdat het een overbodige bewerking. Een deelfout zich niet voorAlleen-lezen kenmerkOpen bewerkingen.

Oplossing

Informatie over het servicepack

Verkrijgen om dit probleem oplossen door het meest recente servicepack voor Windows XP. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version       Size File name  Platform 
  ------------------------------------------------------------------
  03-Dec-2002 19:34 5.1.2600.1147  399,488 Mrxsmb.sys 
  03-Dec-2002 19:34 5.1.2600.1147  154,752 Rdbss.sys  
  03-Dec-2002 19:35 5.1.2600.1147 1,256,192 Mrxsmb.sys IA-64
  03-Dec-2002 19:35 5.1.2600.1147  488,704 Rdbss.sys  IA-64
Deze update wordt het volgende uitgevoerd:
 • Een cache opportunistisch directory toegevoegd aan de Server Message Block (SMB)-mini-redirector.

  Dit verbetert de prestaties door de inhoud van een map in de cache wilt wanneer eenFindFirst("*")aanroep plaatsvindt en de netwerkshare waarop de map zich bevindt is de unieke naam bits blootgesteld.

  OpmerkingU kunt negeren deze nieuwe instelling door deDisableDirectoryCachingregisterwaarde niet nul waarde. Om deDisableDirectoryCachingregistervermelding, zoek en klik op de volgende registersubsleutel:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\lanmanworkstation\Parameters\
  .
 • De redirector nu ingesteld iets op Fobx (de ingang van de gebruiker) die aangeeft dat het bestand is uitgebreid als een schrijfbewerking uitgevoerd die breidt het bestand.

  Wanneer de Fobx is gesloten, probeert de redirector te verzendt eenSet einde van bestandde server opdracht voor waarschuwingen map bijwerken informatie.
 • De redirector niet langer volgt het codepad sluit eenSluit vertraagdWanneer eenAlleen-lezen kenmerkOpen-bewerking plaatsvindt.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is. Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Meer informatie

Nadat u deze update benchmarks voor prestaties hulpprogramma's zoals Netbench kunnen een verhoging van de doorvoer van 21 procent weergegeven.

Eigenschappen

Artikel ID: 811169 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB811169 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:811169

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com