Αρχείο φύλαξης αναζήτησης ενδέχεται να προκαλέσει εσφαλμένα αρχεία να αντιγραφούν στη διάρκεια της δημιουργίας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 811279 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ρύθμιση παραμέτρων που χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε ένα είδωλο ενδέχεται να περιέχουν στοιχεία που συμπεριλαμβάνονταν στο Microsoft Windows XP Embedded ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν μετά το Windows XP Embedded Service Pack 1. Όταν δημιουργήσετε αυτήν την εικόνα, εσφαλμένα αρχεία ενδέχεται να περιλαμβάνονται ή αρχεία ενδέχεται να λείπουν. Αυτό το ζήτημα επηρεάζει όλα τα πακέτα επειγουσών επιδιορθώσεων που κυκλοφορούν ειδικά για τα Windows XP Embedded Service Pack 1 και δεν επηρεάζει τα στοιχεία ή τα πακέτα επείγουσας επιδιόρθωσης για τα Windows XP Embedded ή οποιαδήποτε υπάρχοντα στοιχεία για τα Windows XP Embedded Service Pack 1.

Αιτία

Υπάρχει πρόβλημα με τον τρόπο που τα Windows XP Embedded Service Pack 1 χειρίζεται φύλαξης αναζητήσεων. Εσφαλμένο αρχείο φύλαξης μπορεί να γίνει αναζήτηση για τους πόρους του απαιτούμενου αρχείου. Όταν πραγματοποιείται το εσφαλμένο αρχείο φύλαξης, αναφέρονται τα αρχεία που λείπουν ή εσφαλμένα αρχεία έχουν βρεθεί και θα συμπεριληφθούν.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πρέπει να έχετε μια ενημερωμένη έκδοση του αρχείου φύλαξης αναζήτησης για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Υπάρχει διαθέσιμη μια επείγουσα επιδιόρθωση που ενσωματώνει αυτήν την ενημερωμένη έκδοση και που περιλαμβάνει ένα νέο αντικείμενο φύλαξης για εγκαταστάσεις μελλοντικά την επείγουσα επιδιόρθωση.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Δεν υπάρχει τρόπος επίλυσης αυτού του ζητήματος.

Κατάσταση

Μια επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα είναι διαθέσιμη. Για να κάνετε λήψη και να εγκαταστήσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://MSDN.Microsoft.com/Embedded/
.

Περισσότερες πληροφορίες

Πρέπει να κάνετε λήψη αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης, πριν να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πακέτο μελλοντικών επείγουσας επιδιόρθωσης για τα Windows XP Embedded Service Pack 1.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://MSDN.Microsoft.com/Embedded/
.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 811279 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Embedded
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB811279 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:811279

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com