FIX: Foutbericht 'Niet-verwerkte uitzondering'-foutbericht wanneer u een toepassing die gebruikmaakt van geldige C-code uitvoeren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 811672 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Sommige geldige C-code correct kan compileren en vervolgens niet goed. Wanneer u de toepassing uitvoert, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
Niet-verwerkte uitzondering: System.InvalidProgramException:

Oorzaak

Dit probleem is gerelateerd aan JIT-optimalisatie. Als u de volgende instructies JIT-optimalisatie in het ini-bestand voor de toepassing uit te schakelen, wordt het foutbericht niet weergegeven:
[.NET Framework Debugging Control] 
GenerateTrackingInfo=1 
AllowOptimize=0

Oplossing

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft, maar is alleen bedoeld in dit artikel beschreven probleem op te lossen. Alleen toepassen op systemen waarop dit specifieke probleem. Deze hotfix wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende Microsoft.NET Framework 1.0 servicepack waarin deze hotfix.

Dit probleem onmiddellijk contact op met Microsoft Product Support Services om de hotfix te verkrijgen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Product Support Services en informatie over ondersteuningskosten:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingIn speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft bepaalt dat een specifieke update de oplossing van uw probleem. De gebruikelijke ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version    Size    File name
  ---------------------------------------------------------
  14-Dec-2002 01:54 1.0.3705.387  303,104 Mscorjit.dll
  14-Dec-2002 12:51 1.0.3705.387 1,953,792 Mscorlib.dll
  14-Dec-2002 01:54 1.0.3705.387 2,269,184 Mscorsvr.dll
  14-Dec-2002 01:55 1.0.3705.387 2,269,184 Mscorwks.dll

Meer informatie

Stappen om het gedrag te reproduceren

 1. In het volgende voorbeeld C-code compileert. Gebruik de/CLRschakelen.
  main()
  {
  	int i;
  	int *j=i;
  	*j = *j % (int)0x80000000;
  }
 2. De toepassing wordt uitgevoerd. U ontvangt het foutbericht.

  OpmerkingAls u niet de/CLRswitch, de toepassing correct wordt uitgevoerd en verschijnt het foutbericht.
Voor meer informatie over de terminologie die wordt gebruikt om productupdates van Microsoft te beschrijven, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 811672 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft .NET Framework 1.0
Trefwoorden: 
kbhotfixserver kbqfe kbnetframe100presp3fix kbfix kbbug kbmt KB811672 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:811672

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com