Cum se depanează mesajul de eroare "Nu pot genera SSPI contextul"

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 811889 - View products that this article applies to.
Dacă sunteți un client de afaceri mici, găsi suplimentare de depanare și de învățare resurse la Suport pentru afaceri mici site-ul.
Măriți totul | Reduceți totul

Înțelegerea problemei

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Această secțiune vă oferă informații de fond de ce apare mesajul de eroare "Nu pot genera SSPI contextul" și cum se depanează eroarea. Este posibil să primiți acest mesaj de eroare dacă următoarele condiții sunt adevărate:
 • Vă conecta?i la Microsoft SQL Server.
 • Utilizați integrate de securitate.
 • Autentificarea Kerberos este utilizat pentru a efectua Delegația de securitate.
Înțelegerea terminologiei Kerberos și nume principal serviciu
Driverul de SQL Server pe un computer client utilizează securitate integrată a utiliza simbolul de securitate Windows contului de utilizator să se conecteze cu succes la un computer care execută SQL Server. Simbolul de securitate Windows este delegată la client la computer care execută SQL Server. Driverul de SQL Server efectuează această delegație atunci când simbol de securitate al utilizatorului este delegată la un calculator la altul utilizând unul dintre următoarele configurații:
 • NTLM prin canale declarate (nu utilizați securitate suport furnizor interfata [SSPI])
 • NTLM prin TCP/IP prize cu SSPI
 • Autentificarea Kerberos prin TCP/IP prize cu SSPI
Securitatea suport furnizor de interfață (SSPI) este un set de API-uri Windows, care permite pentru autentificare de delegare și reciproc peste orice strat de transportul acoperire de date generice, precum TCP/IP prize. Prin urmare, SSPI permite pentru un computer pe care rulează un sistem de operare Windows pentru în siguranță delega un token de securitate de utilizator la un computer la altul peste orice stratul de transport, care pot transmite prime bytes acoperire de date.

Eroarea "Nu poate genera SSPI contextul" este generat atunci când SSPI utilizează autentificarea Kerberos delega prin TCP/IP și autentificarea Kerberos nu poate finaliza opera?iunilor necesare pentru a delega cu succes simbol de securitate de utilizator la destinatie computer care execută SQL Server.
De ce interfață de furnizor de securitate suport utilizează autentificarea NTLM sau Kerberos
Autentificarea Kerberos foloseste un identificator numit "Serviciu Principal nume" (SPN). Ia în considerare o SPN ca un identificator unic domeniu sau pădure, unele instanțe într-un server de resurse. Puteți avea un SPN pentru un serviciu web, pentru un serviciu de SQL sau pentru un serviciu SMTP. Aveți mai multe instanțe de consolidare servicii web pe același computer fizic care are un unic SPN.

O SPN pentru SQL Server este compus din următoarele elemente:
 • ServiceClass: aceasta identifică clasa generale de serviciu. Acest lucru este întotdeauna MSSQLSvc pentru SQL Server.
 • Gazdă: acesta este un domeniu complet calificat nume de sign-in DNS a calculatorului pe care se execută SQL Server.
 • Port: acesta este numărul de port care serviciul este de ascultare pe.
De exemplu, un tipic SPN pentru un computer care execută SQL Server este după cum urmează:
MSSQLSvc/SQLSERVER1.northamerica.corp.mycompany.com:1433
Formatul de un SPN pentru o instanță implicită și formatul de un SPN pentru instanță denumită nu sunt diferite. Numărul portului este ceea ce legături SPN pentru o instanță.

Când conducătorul de SQL Server pe un client foloseste securitate integrată pentru conectarea la SQL Server, codul de șofer pe client încearcă să rezolve DNS complet calificat de computer care execută SQL Serverul utilizând WinSock API-uri de rețea. Pentru a efectua această operațiune, codul de conducător auto solicită gethostbyname și gethostbyaddr WinSock APIs. Chiar dacă un IP adresă sau gazdă nume este trecut ca nume de sign-in de computer care execută SQL Server, SQL Server conducătorului auto încearcă să rezolva DNS complet calificat a computerului în cazul în care computerul este folosind integrate de securitate.

Atunci când conducătorul auto SQL Server pe client se rezolvă DNS complet calificat de computer care execută SQL Server, DNS corespunzătoare este folosit pentru a forma SPN pentru acest computer. Prin urmare, orice probleme despre modul în care IP adresă sau gazdă nume este rezolvată la DNS complet calificat de WinSock poate provoca driverul de SQL Server pentru a crea un SPN nevalidă pentru computer care execută SQL Server.

De exemplu, SPNs incorect că driverul de SQL Server client-parte pot forma ca rezolvat DNS complet calificat sunt după cum urmează:
 • MSSQLSvc / SQLSERVER1:1433
 • MSSQLSvc/123.123.123.123:1433
 • MSSQLSvc/SQLSERVER1.antartica.corp.mycompany.com:1433
 • MSSQLSvc/SQLSERVER1.dns.northamerica.corp.mycompany.com:1433
Atunci când conducătorul auto SQL Server formează o SPN care nu este valid, autentificare funcționează încă pentru că interfața SSPI încearcă să caute SPN din serviciul director Active Directory, și nu găsește SPN. Dacă interfața SSPI nu găsi SPN, autentificarea Kerberos nu se efectuează. În acel moment, stratul de SSPI comută la un mod de autentificare NTLM și conecta utilizează autentificarea NTLM și obicei reușește. În cazul în care conducătorul auto SQL Server formează o SPN că este validă, dar nu este atribuită recipient adecvat, ea încearcă să folosească SPN dar nu pot. Acest lucru provoacă un mesaj de eroare "Nu pot genera SSPI contextul". Dacă SQL Server de pornire contul este un cont de sistem local, recipient adecvat este nume de sign-in computerului. Pentru orice alt cont, recipient adecvat este contul de pornire SQL Server. Pentru autentificare va încerca să utilizeze SPN prima pe care le găsește, asigurați-vă că nu există nici o SPNs atribuite incorect containere. Cu alte cuvinte, fiecare SPN trebuie atribuite pe unul și numai un singur container.

Factorul cheie care face autentificarea Kerberos succes este validă DNS funcționalitatea pe rețea. Puteți verifica această funcționalitate pe client și server utilizând utilitarul de comandă Ping. Pe computer client, executați următoarea comandă pentru a obține Adresă IP a serverului care execută SQL Server (în cazul în care nume de sign-in de computer care execută SQL Server este SQLServer1):
ping sqlserver1
Pentru a vedea dacă utilitarul Ping rezolvă DNS complet calificat SQLServer1, executați următoarea comandă:
ping - un IPAddress
De exemplu:
C:\>ping SQLSERVER1

Pinging SQLSERVER1 [123.123.123.123] with 32 bytes of data:
	
Reply from 123.123.123.123: bytes=32 time<10ms TTL=128
Reply from 123.123.123.123: bytes=32 time<10ms TTL=128
Reply from 123.123.123.123: bytes=32 time<10ms TTL=128
Reply from 123.123.123.123: bytes=32 time<10ms TTL=128
	
Ping statistics for 123.123.123.123:
  Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
  Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms
C:\>ping -a 123.123.123.123
	
Pinging SQLSERVER1.northamerica.corp.mycompany.com [123.123.123.123] with 32 bytes of data:
	
Reply from 123.123.123.123: bytes=32 time<10ms TTL=128
Reply from 123.123.123.123: bytes=32 time<10ms TTL=128
Reply from 123.123.123.123: bytes=32 time<10ms TTL=128
Reply from 123.123.123.123: bytes=32 time<10ms TTL=128
Ping statistics for 123.123.123.123:
  Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
  Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms

C:\>
Atunci când comanda ping - un IPAddress rezolvă pentru DNS complet calificat corectă a computerului care execută SQL Server, rezoluție de partea de client este de asemenea succes.
Crearea de SQL Server nume principal serviciu
Aceasta este una dintre părțile importante ale autentificarea Kerberos și SQL Server interacțiune. Cu SQL Server, aveți posibilitatea să executați serviciul SQL Server sub una dintre următoarele: o contul LocalSystem, un cont de utilizator local sau un cont de utilizator de domeniu. La pornirea în instanță de SQL Server de serviciu, încearcă să vă înregistrați propria sa SPN în Active Directory utilizând apelul DsWriteAccountSpn API. În cazul în care apelul nu este de succes, următorul avertisment este înregistrate în vizualizatorul de evenimente:

Sursa: MSSQLServer EventID: 19011 Descriere: SuperSocket info: (SpnRegister): eroare 8344.

Pentru mai multe informații despre funcția de DsWriteAccountSpn , du-te la următorul site Web Microsoft:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms676056.aspx
Explicație simplificată
Dacă executați serviciul SQL Server în contul LocalSystem, SPN este inscris automat și autentificarea Kerberos interactioneaza cu succes de la un computer care execută SQL Server. Cu toate acestea, dacă executați serviciul SQL Server sub un cont de domeniu sau sub un cont local, încercarea de a crea SPN va eșua în cele mai multe cazuri pentru un cont de domeniu și contul locale nu au dreptul de a stabili propriile SPNs. Atunci când crearea SPN nu este de succes, acest lucru înseamnă că nici o SPN este configurat pentru computer care execută SQL Server. În cazul în care vă testa folosind un cont de administrator domeniu ca ?i contul serviciu de SQL Server, SPN este creat cu succes deoarece acreditările de nivel de administrator domeniu că trebuie să aveți pentru a crea un SPN sunt prezente.

Deoarece nu s-ar putea folosi un cont de administrator domeniu pentru a rula serviciul SQL Server (pentru a preveni riscul de securitate), computer care execută SQL Server nu poate crea propria sa SPN. Prin urmare, trebuie să creați manual un SPN pentru computer care execută SQL Server dacă doriți să utilizați autentificarea Kerberos, când vă conectați la un computer care execută SQL Server. Acest lucru este adevărat dacă executați SQL Server, în temeiul unui cont de utilizator de domeniu sau un cont de utilizator local. SPN creați trebuie atribuite la contul de serviciu de serviciul SQL Server pe acel computer special. SPN nu poate atribuite recipientul de computerul cu excepția cazului în computer care execută SQL Server începe cu contul local sistem. Trebuie să existe un singur și singur SPN, și trebuie să fie atribuite recipient adecvat. De obicei, acesta este contul curent de serviciul SQL Server, dar aceasta este containerul de cont calculator cu contul local sistem.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Rezolvarea problemei

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Această secțiune afișează pașii pentru a vă asigura că computerul nu experiență probleme SSPI.

Verifica domeniu
Verificați că domeniul la care vă conectați poate comunica cu domeniu care apar?ine computer care execută SQL Server. Acolo trebuie să fie, de asemenea, nume de sign-in corect rezoluție în domeniu.
 1. Trebuie să vă asigurați că vă poate cu succes conecta la Windows utilizând același domeniu de cont și parola ca ?i contul de pornire a serviciului de SQL Server. De exemplu, SSPI eroare poate să apară în una din următoarele situații:
  • Cont de domeniu este blocat.
  • S-a schimbat parola contului. Cu toate acestea, niciodată nu reporniți serviciul SQL Server dupa ce s-a schimbat parola.
 2. Dacă vă domeniu de conecta diferă de domenii de computer care execută SQL Server, verificați relație de încredere între domenii.
 3. Verificați dacă domeniul pe care server aparține și de cont de domeniu pe care le utilizați pentru a conecta în aceeași pădure. Acest lucru este necesar pentru SSPI la locul de muncă.
 4. Utilizarea Cont este de încredere pentru delegarea opțiunea în Active Directory Users and Computers atunci când veți începe SQL Server.

  Notă "Cont este de încredere pentru delegația" chiar este necesar numai când sunt delegarea acreditările la țintă SQL server la un SQL server de la distanță cum ar fi un scenariu de hamei dublu ca distribuite interogări (interogări de server legat), care utilizează autentificare Windows.
 5. Folosesc manipula nume principal serviciu pentru conturi (SetSPN.exe) de utilitate în Windows 2000 Resource Kit. Conturile de administrator domeniu Windows 2000 sau Windows Server 2003 conturile de administrator domeniu pot folosi utilitarul pentru a controla SPN care este atribuit un serviciu și un cont. Pentru SQL Server, trebuie să existe un singur și singur SPN. SPN trebuie să atribuie container corespunzător, contul curent de serviciul SQL Server în cele mai multe cazuri și cont pentru computer când SQL Server începe cu contul sistemul local. Dacă începeți SQL Server conectat contul LocalSystem, SPN este automat configurat. Cu toate acestea, dacă utilizați un cont de domeniu pentru a lansarea SQL Server, sau atunci când vă schimbați contul utilizat pentru lansarea SQL Server, trebuie să executați SetSPN.exe pentru a elimina expirat SPNs, și apoi trebuie să adăugați un SPN valabil. Pentru mai multe informa?ii, consulta?i subiectul "Securitate cont Delegația" în SQL Server 2000 carti Online. Pentru a face acest lucru, du-te la următorul site Web Microsoft:
  http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa905162 (SQL.80) .aspx
  Pentru mai multe informații despre Windows 2000 Resource Kit-uri, du-te la următorul site Web Microsoft:
  http://www.Microsoft.com/technet/prodtechnol/windows2000serv/reskit/default.mspx?mfr=true
 6. Verificați că nume de sign-in rezoluție este apar corect. Nume de rezoluție metode pot include DNS, câștigă, fisierele de host-uri și fișiere Lmhosts. Pentru mai multe informații despre problemele de rezoluție nume de sign-in și depanare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  169790Cum se depanează bază TCP/IP probleme
 7. Pentru mai multe informații despre cum se depanează problemele de accesibilitate și firewall-ul probleme cu Active Directory, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft:
  291382întrebări frecvente despre Windows 2000 DNS și Windows Server 2003 DNS
  224196 Restrictionarea traficului de replicare Active Directory și trafic RPC clientului la un anumit port
Configurați serviciul SQL Server pentru a crea SPNs dinamic pentru cazuri de SQL Server
Pentru a configura serviciul SQL Server pentru a crea SPNs dinamic, trebuie să modificați setările de control acces cont din serviciul director Active Directory. Trebuie să Acordați permisiuni "Citire NumePrincipalServiciu" și "Scrie NumePrincipalServiciu" permisiunea pentru contul de serviciu a SQL Server.

Avertizare Dacă utilizați de completare snap-in Active Director Serviciul interfețe (ADSI) Edit, utilitarul LDP sau orice alte LDAP versiunea 3 clienți și modificați incorect atributele obiectelor Active Directory, pot cauza probleme grave. Aceste probleme pot necesita reinstalarea Windows Server 2003, Microsoft Windows 2000 Server, Microsoft Exchange Server 2003, Microsoft Exchange 2000 Server, sau atât Windows și schimb. Nu putem garanta că problemele cauzate de schimbarea incorect atributele obiectelor Active Directory poate fi rezolvată. Schimba aceste atribute la propriul risc.

Notă Pentru a acorda permisiuni corespunzătoare și drepturi utilizator în contul de pornire de SQL Server, trebuie să fie conectat ca un administrator domeniu, trebuie să întrebați administratorul de domeniu pentru această activitate.

Pentru a configura serviciul SQL Server pentru a crea dinamic SPNs, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Începe, faceți clic pe A alerga, tip Adsiedit.msc, apoi faceți clic pe ok.
 2. În ADSI Edit completare snap-in, extinde Domeniu [Domeniului], extinde DC = RootDomainName, extinde NC = utilizatori, faceți clic dreapta pe NC = AccountName, apoi faceți clic pe Proprietăți.

  Note
  • Domeniului este un substituent pentru nume de sign-in de domeniu.
  • RootDomainName este un substituent pentru nume de sign-in de domenii rădăcină.
  • AccountName este un substituent pentru contul pe care îl specificați pentru a porni serviciul SQL Server.
  • Dacă specificați cont Local System pentru a porni serviciul SQL Server, AccountName este un substituent pentru contul pe care le utilizați să faceți conecta Microsoft Windows.
  • Dacă specificați un cont de utilizator de domeniu pentru a porni serviciul SQL Server, AccountName este un substituent pentru acest cont de utilizator de domeniu.
 3. În NC = AccountName Proprietăți casetă de dialog, faceți clic pe Securitate fila.
 4. Pe Securitate tab-ul, faceți clic pe Avansate.
 5. În Setări de securitate avansate casetă de dialog, asigurați-vă că AUTO este listat sub Intrările de permisiune.

  Dacă AUTO este nu este listat, faceți clic pe Adauga, și apoi adăugați AUTO.
 6. Sub Intrările de permisiune, faceți clic pe AUTO, apoi faceți clic pe Editare.
 7. În Permisiunea de intrare casetă de dialog, faceți clic pe Proprietăți fila.
 8. Pe Proprietăți tab-ul, faceți clic pe Acest obiect numai în Se aplică pe listă, și apoi asigurați-vă că casetele de selectare pentru următoarele permisiuni sunt selectate în conformitate cu Permisiuni:
  • Citiți NumePrincipalServiciu
  • Scrie NumePrincipalServiciu
 9. Faceți clic pe ok de trei ori, și apoi ieșire ADSI Edit completare snap-in.
Pentru a vă ajuta cu acest proces, contactați asistența pentru produse Active Directory, și menționează acest articol din bază de cunoștințe Microsoft.

Importante Vă recomandăm că vă acordă WriteServicePrincipalName dreptul la contul de serviciu SQL atunci când următoarele condiții sunt adevărate:
 • Există mai multe controlere de domeniu.
 • SQL Server este grupată.
În acest scenariu, SPN pentru SQL Server poate fi șters din cauza laten?ă la reproducere Active Directory. Acest lucru poate provoca probleme de conectivitate la instanță de SQL Server.

Presupune că aveți următoarele:
 • O instanță de SQL virtuale numit Sqlcluster cu două noduri: nod A și B. de nod
 • Nod A este autentificat de controler de domeniu A și B de nod este autentificat de controler de domeniu B.


Următoarele pot apărea:
 1. Exemplu Sqlcluster este activă pe nod A și înregistrate SQL SPN în controlerul de domeniu A în timpul începe până...
 2. Instanta Sqlcluster nu peste nodul B atunci când nodul A este de închidere în mod normal.
 3. Instanta Sqlcluster retras sa SPN la controlerul de domeniu A în timpul procesului de închidere pe nod A.
 4. SPN este eliminat din controlerul de domeniu A, dar schimbarea nu a mai fost replicat la controlerul de domeniu B.
 5. Pornirea pe nodul B instanță Sqlcluster încearcă să se înregistreze SQL SPN cu controler de domeniu B. De atunci, SPN există încă nodul B nu se inregistreaza SPN.
 6. După ceva marcă de timp, controler de domeniu A reproduce ștergerea SPN (de la Pasul 3) la controlerul de domeniu B ca parte a reproducerii Active Directory. Rezultatul final este că nici SPN valabil există pentru instanță de SQL în domeniu și, prin urmare, veți vedea probleme de conectare la instanță de Sqlcluster.

Notă Acest număr este fixat în SQL Server 2012.
Verifica server mediu
Verifica unele setări de bază pe computerul unde este SQL Server instalat:
 1. Autentificarea Kerberos nu este acceptat pe computere bazate pe Windows 2000 care se execută Windows Clustering excepția cazului în care le-ați aplicat pachet Service Pack 3 (sau o versiune ulterioară) pentru Windows 2000. Prin urmare, orice încercare de a utiliza autentificare SSPI pe un cluster instanță de SQL Server ar putea eșua. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  235529Suport de autentificare Kerberos pe clustere bazate pe Windows 2000 server
 2. Verificați că serverul execută Windows 2000 pachet Service Pack 1 (SP1). Pentru mai multe informații despre suportul de autentificare Kerberos pe serverele bazate pe Windows 2000, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Microsoft Knowledge Bază de:
  267588Mesaj de eroare "Nu pot genera SSPI contextul" este afișat atunci când vă conectați la SQL Server 2000
 3. Într-un cluster, în cazul în care contul pe care le utilizați pentru a începe SQL Server, SQL Server Agent sau text complet Căutați serviciilor modificărilor, cum ar fi o parolă nouă, urmați pașii care sunt furnizate în următorul articol din bază de cunoștințe Microsoft:
  239885 Cum de a schimba conturile de serviciu pentru un computer cluster care execută SQL Server
 4. Să verifice dacă contul pe care le utilizați pentru a începe SQL Server permisiunile corespunzătoare. Dacă utilizați un cont care nu este membru al grupului Local administratori, consultați "Setarea sus Ferestre consolidare servicii conturi" subiect în SQL Server Books Online pentru o listă detaliată a permisiunilor că acest cont trebuie să aibă:
  http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa176564 (SQL.80) .aspx
Verificați mediul clientului
Verificați următoarele pe client:
 1. Asigurați-vă că furnizorul de asistență de securitate NTLM este instalat corect și activat pe client. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Microsoft Knowledge Bază de:
  269541Mesaj de eroare la conectarea la SQL Server dacă cheie de registry Windows NT LM suport furnizor de securitate lipsește: "nu pot genera SSPI contextul"
 2. Determina dacă utilizați acreditări de cache. Dacă sunteți conectat la client utilizând acreditările de cache, Log off de pe computer și apoi log pe spate, atunci când vă puteți conecta la un controler de domeniu pentru a preveni cache acreditările de utilizat. Pentru mai multe informații despre cum să determina dacă utilizați acreditări stocate în cache, faceți clic pe următorul articol număr pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  242536Utilizatorul nu este avertizat când logare pe cu domeniu cache acreditări
 3. Verificați că datele pe server și client sunt valabile. În cazul în care datele sunt prea departe una de cealaltă, certificatele pot fi considerate invalide.
 4. SSPI utilizează un fișier denumit Security.dll. În cazul în care orice altă aplicație, se instalează un fișier care utilizează acest nume, se pot utiliza alte fișierul cu fișierul SSPI. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Microsoft Baza de cunoștințe:
  253577Eroare: 80004005 - driverul ODBC MS SQL Server nu poate inițializa SSPI pachet
 5. Dacă sistemul de operare pe client este Microsoft Windows 98, trebuie să instalați clientul pentru Microsoft Networks componentă pe client. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Microsoft Knowledge Bază de:
  267550BUG: "eșec afirmație" atunci când vă conectați la un Server SQL prin TCP/IP
Verificați dacă utilitarul rețea client de
Utilitate Client de rețea (badea) este livrat cu Microsoft Data Access Components (MDAC) și este utilizat pentru a configura connectivity la spre computere care execută SQL Server. Utilizați utilitarul MDAC Cliconfg.exe NONO pentru a configura connectivity:
 1. Pe Generale fila, protocoale de cale sunt definit variază în funcție de versiunea de MDAC. Cu versiuni anterioare ale MDAC, aveți posibilitatea să selectați un protocol "implicit". Pe cele mai recente versiuni de MDAC, puteți permite una sau mai multe protocoale cu unul la partea de sus a Listă tabel atunci când vă conectați SQL Server. Deoarece SSPI se aplică numai TCP/IP, aveți posibilitatea să utilizați un alt Protocolul, precum tevi numit, pentru a evita eroarea.
 2. Verifica Pseudonim fila în badea să verifice că un alias este definită pentru serverul pe care încercați să vă conectați. Dacă este definit un alias de serverul, verificați setările pentru cum acest computer este configurat pentru a vă conecta la serverul SQL. Puteți verifica acest lucru prin ștergerea aliasul server pentru a vedea dacă comportamentul schimbări.
 3. Dacă serverul de aliasul nu este definit pe machidon, Adauga alias pentru serverul de la care vă conectați. Când efectuați această sarcină, vă sunt, de asemenea, în mod explicit definirea protocolului și opțional definirea Adresă IP și portul.
Setați manual un nume Principal de serviciu pentru SQL Server
Pentru mai multe informații despre cum să setați manual un nume Principal de serviciu pentru SQL Server, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
319723Cum se utilizează autentificarea Kerberos în SQL Server
SSPI (SSPI) este interfața pentru securitate Microsoft Windows NT, care este utilizat pentru autentificarea Kerberos, și sprijină schemă de autentificare NTLM securitate suport furnizorului. Autentificarea se produce la nivel de sistem de operare atunci când faceți conecta la un domeniu de Windows. Autentificarea Kerberos este disponibil numai pe computerele bazate pe Windows 2000 care au autentificarea Kerberos activat și că utilizați Active Directory.

SSPI este folosit doar pentru conexiuni TCP/IP, care sunt realizate prin utilizarea autentificării Windows. Autentificarea Windows este, de asemenea, cunoscut sub nume de sign-in de încredere conexiuni sau integrate de securitate. SSPI nu se utilizează Canale declarate sau conexiuni multi-protocol. Prin urmare, se poate evita problema prin configurarea clien?ilor să se conecteze la un protocol decât TCP/IP.

Atunci când un SQL Serverul clientul încearcă să folosească integrate de securitate peste TCP/IP prize la o telecomandă computer care execută SQL Server, biblioteca-client SQL Server rețea utilizează SSPI API pentru a efectua Delegația de securitate. SQL Server rețea client (Dbnetlib.dll) face un apel sosit la AcquireCredentialsHandle funcție și trece în "negocia" pentru parametrul pszPackage . Aceasta notifică care stau la baza furnizor de securitate pentru a efectua negocia delegației. În acest context, negocia mijloacele să încercați autentificare sau Kerberos, NTLM pe computerele bazate pe Windows. Cu alte cuvinte, Windows utilizează delegare Kerberos în cazul în care computerul destina?ie care execută SQL Server are un asociat, configurat corect SPN. În caz contrar, Windows utilizați NTLM delegație.

Notă Verificați că nu utilizați un cont denumit "Sistem" pentru a începe oricare dintre serviciile SQL Server (MSSQLServer, SQLServerAgent, MSSearch). The cuvinte cheie sistem poate cauza conflicte cu cheie de distribuție Center (KDC).
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Colecta informații pentru a deschide un caz Microsoft Customer Support (CSS)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
În cazul în care nu poate obține cauza problema utilizând pașii de depanare din acest articol, colecta următoarele informații și deschideți un caz Microsoft Customer Support (CSS).

Pentru o listă completă a numerelor de telefon Microsoft de asistență pentru clienți și informații privind costurile de suport, du-te la următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
 1. Generează un raport de sqldiag din SQL Server. Pentru mai multe informații, consultați subiectul "sqldiag utilitate" în cărți de Server SQL On-line.
 2. Captura un ecran shot de eroare pe client.
 3. Deschideți un prompt de comandă pe nodul care nu se poate conecta la SQL Server, și apoi tastați următoarea comandă:
  net scrobeală > started.txt
  Această comandă generează un fișier numit Started.txt în directorul unde executați comanda.
 4. A salva valorile pentru cheie de registry, sub următoarea cheie de registry de pe computerul client:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\MSSQLSERVER\CLIENT\CONNECTTO
 5. Într-un cluster găsi valoarea din următoarea cheie de registry pentru fiecare nod al clusterului:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\LSA\LMCompatibilityLevel
 6. Într-un mediu grupate, a se vedea dacă următoarea cheie de registry există pe fiecare nodul de cluster server:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NTLMSsp
 7. Rezultatele de captare, în cazul în care vă conectați la SQL Server folosind un Universitate Naming Convention (UNC) nume de sign-in (sau nume de sign-in de rețea SQL într-un cluster) la client.
 8. Captura rezultatele dacă ping nume de sign-in computerului (sau nume de sign-in de rețea SQL într-un cluster) la client.
 9. Salva nume de sign-in de conturi de utilizator pe care le utilizați pentru a începe fiecare dintre serviciile SQL Server (MSSQLServer, SQLServerAgent, MSSearch).
 10. Suport profesionist trebuie să știe dacă SQL Server este configurat pentru autentificarea mixte sau doar autentificare Windows.
 11. A se vedea dacă vă puteți conecta la computer care execută SQL Server la același client utilizând autentificarea de Server SQL.
 12. A se vedea dacă vă puteți conecta utilizând Protocolul de canale declarate.

Referin?e

Pentru mai multe informații despre cum Kerberos autentificare și SSPI lucrări de securitate, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vizualiza articolele în bază de cunoștințe Microsoft:
266080Răspunsuri la întrebări frecvente de autentificare Kerberos
231789 Procesul de conecta locale pentru Windows 2000
304161 Autentificarea reciprocă SSPI este indicat pe partea de client, dar nu pe partea de server
232179 Kerberos administrare în Windows 2000
230476 Descrierea comune erori legate de Kerberos în Windows 2000
262177 Cum la spre enable Kerberos Eveniment Jurnalizarea
277658 Setspn nu reușește dacă nume de sign-in de domeniu diferă de nume NetBIOS în cazul în care este înregistrat SQL Server SPN
244474 Cum la spre force Kerberos a utiliza TCP în loc UDP Windows Server 2003, Windows XP și Windows 2000
326985 Cum se depanează problemele legate de Kerberos în IIS
Pentru a vedea o carte albă despre securitate Microsoft SQL Server 2000, du-te la următorul site Web Microsoft:
http://technet.Microsoft.com/en-us/cc984178.aspx
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Proprietă?i

ID articol: 811889 - Ultima examinare: 5 aprilie 2013 - Revizie: 4.0
Se aplică la:
 • Microsoft SQL Server 2005 Standard Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Developer Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Enterprise Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Workgroup Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Express Edition
 • Microsoft SQL Server 2000 Standard Edition
 • Microsoft SQL Server 2000 64-bit Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft SQL Server 2008 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise Evaluation
 • Microsoft SQL Server 2008 Express
 • Microsoft SQL Server 2008 Express with Advanced Services
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express with Advanced Services
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Integration Services
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard Edition for Small Business
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
 • Microsoft SQL Server 2008 Reporting Services
 • Microsoft SQL Server 2008 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 Standard Edition for Small Business
 • Microsoft SQL Server 2008 Web
 • Microsoft SQL Server 2008 Workgroup
 • Microsoft SQL Server 2012 Developer
 • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2012 Express
 • Microsoft SQL Server 2012 Standard
 • Microsoft SQL Server 2012 Web
 • SQL Server 2012 Enterprise Core
Cuvinte cheie: 
kbsqlsetup kbhowtomaster kbhowto kbsmbportal kbmt KB811889 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 811889

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com