Το βοηθητικό πρόγραμμα Επαναφορά Συστήματος (System Restore) των Windows κλείνει και όλα τα σημεία επαναφοράς διαγράφονται

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 812119 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Κατά την εκτέλεση του βοηθητικού προγράμματος Επαναφορά Συστήματος (System Restore) των Windows, το βοηθητικό πρόγραμμα μπορεί να πάψει να εκτελείται και όλα τα σημεία επαναφοράς να διαγραφούν. Όταν συμβεί αυτό, το ακόλουθο σφάλμα καταγράφεται στο αρχείο καταγραφής συμβάντων του συστήματος:
0xc0000040


Σε αυτό το σενάριο, γίνεται επανεκκίνηση του βοηθητικού προγράμματος Επαναφορά Συστήματος (System Restore) την επόμενη φορά που ξεκινούν τα Windows και δημιουργούνται νέα σημεία επαναφοράς.

Αιτία

Αυτό το θέμα μπορεί να προκύψει όταν προϋπάρχει ένα σπάνιο σύνολο περιστάσεων -- συγκεκριμένα, όταν ένα πρόγραμμα ή προγράμματα προσπαθούν ταυτόχρονα να αποκτήσουν πρόσβαση και να τροποποιήσουν το ίδιο αρχείο με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται διένεξη στις λειτουργίες του βοηθητικού προγράμματος Επαναφορά Συστήματος (System Restore).

Αυτό το ζήτημα έχει αναφερθεί σε σχέση με το RealOne Player της Real Networks.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της, που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για" αυτού του άρθρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 812119 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2005 - Αναθεώρηση: 2.2
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kberrmsg kbbug kbpending KB812119

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com