Ajoitettuja tehtäviä ei välttämättä suoriteta, ja ne saattavat luoda lopetuskoodin 80

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 812400 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Tehtäviä, jotka olet ajoittanut Ohjauspaneelin Ajoitetut tehtävät -työkalun avulla, Schtasks.exe-komentorivityökalulla tai at-komennolla, ei välttämättä suoriteta määritettynä ajankohtana. Kun tämä tapahtuu, Ajoitetut tehtävät -työkalun lokitiedostosta näkyy, että tehtävät eivät toimineet ja aiheuttivat lopetuskoodin 80 (ERROR_WAIT_NO_CHILDREN).

Ratkaisu

Service Pack -tiedot

Voit korjata tämän ongelman hankkimalla uusimman Microsoft Windows XP Service Pack -päivityksen. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322389 Uusimman Windows XP Service Packin hankkiminen

Korjaustiedoston tiedot

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tämä tietty ongelma. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle. Tämän korjauksen englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
  Päiväys  Aika    Versio   Koko   Tiedostonimi
  --------------------------------------------------------
  14.1.2003 00:59 5.1.2600.1156 251,392 Mstask.dll
  13.1.2003 23:45 5.1.2600.1156  9,728 Mstinit.exe
  14.1.2003 00:59 5.1.2600.1156 162,816 Schedsvc.dll

Workaround

Voit kiertää tämän ongelman poistamalla käytöstä HID (Human Interface Device) -liittymäpalvelun ja käynnistämällä sitten tietokoneen uudelleen.

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa. Tämä ongelma korjattiin Microsoft Windows XP Service Pack 2:ssa.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 812400 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2008 - Versio: 4.10
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Windows XP Professional SP1
 • Microsoft Windows XP Home Edition SP1
Hakusanat: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbwinxpsp2fix kbqfe kbwinxppresp2fix kbfix kbbug KB812400

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com