Το περιεχόμενο της τοποθεσίας Web δεν είναι ενημερωμένο ή λαμβάνετε ένα ανεπανόρθωτο σφάλμα στον Internet Explorer

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 812989
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1) για να συνδεθείτε σε μια τοποθεσία Web, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Δεν είναι ενημερωμένο περιεχόμενο (όπως εικόνες), όπως καθορίζεται από την τοποθεσία Web.
 • Ο Internet Explorer κλείσει απροσδόκητα ή να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Ο Internet Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία του. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. (Microsoft Office Outlook has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.).
  Εάν θέλετε να δείτε τα δεδομένα που περιέχονται στην αναφορά σφάλματος, κάντε κλικ στο κουμπίΚάντε κλικ εδώστο κάτω μέρος του πλαισίου μηνύματος. Λάβετε πληροφορίες υπογραφής σφάλματος που μπορεί να είναι παρόμοιο με το ακόλουθο:
  Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
  AppNameAppVer, Όνομα λειτ. μονModVerOffset
  IEXPLORE.exe6.0.2800.1106WININET.DLL6.0.2800.1106varies

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, εάν η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί τοη οδηγία POST-Checkσε μια κεφαλίδα HTTP για την εκτέλεση μιαςΕγγραφές Lazy της ενημερωμένης έκδοσηςπεριεχόμενο στην ιστοσελίδα που προβάλετε. Για παράδειγμα, αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, εάν η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί την ακόλουθη προσαρμοσμένη κεφαλίδα HTTP:
Cache-Control: post-check=3600,pre-check=7200
Εάν ο διαχειριστής της τοποθεσίας καταργεί αυτήν την προσαρμοσμένη κεφαλίδα HTTP, το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες ενημέρωσης

Για μια ενημερωμένη έκδοση που επιλύει αυτό το πρόβλημα, δείτε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft 834707.

834707MS04-038: Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer
  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  14-Jan-2003 14:13 6.0.2800.1159   585,728 Wininet.dll   

				

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

POST-Checkείναι μια οδηγία cache ελέγχου που περιλαμβάνεται με το HTTP κεφαλίδα Expires. Οι τοποθεσίες Web χρησιμοποιούν την κεφαλίδα Expires του HTTP για να ελέγξετε πώς Internet Explorer αποθηκεύει προσωρινά το περιεχόμενο της τοποθεσίας Web. POST-Check Καθορίζει ένα χρονικό διάστημα (σε δευτερόλεπτα) μετά από την οποία πρέπει να ελεγχθεί ένα αντικείμενο για "freshness". Ο έλεγχος αυτός επιτρέπει στον Internet Explorer να εμφανίσει το περιεχόμενο από τη μνήμη cache ή στο φάκελο "προσωρινά αρχεία Internet" και στη συνέχεια ενημερώστε το προσωρινά αποθηκευμένο αντίγραφο του περιεχομένου στο παρασκήνιο (Ανδρέας ενημερωμένης έκδοσης).

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 812989 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
atdownload kbqfe kberrmsg kbie600sp2fix kbie600presp2fix kbfix kbbug kbmt KB812989 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:812989

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com