Biometrische aanmelding niet werken na het verlaten van de stand-bymodus of slaapstand

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 813301 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Mogelijk niet (zoals een apparaat Biometrische aanmelding gebruiken een vingerafdruklezer of retinal scanner) aanmelden bij Windows XP nadat de computer uit stand-by of slaapstand wordt gehaald. Dit probleem treedt doorgaans op Nadat de stand-bymodus of slaapstand op de welkomstpagina (aanmelding) scherm. Wanneer dit probleem optreedt, kunt meestal u een wachtwoord aan te melden bij de computer.

Oplossing

Informatie over het servicepack

Oplossen Dit probleem het meest recente servicepack voor Microsoft Windows XP verkrijgen. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Bestandsgegevens

De P1-versie van deze P2 heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  24-Jan-2003 22:55 6.0.2800.1158   62,976 Shgina.dll    
				

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is. Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Meer informatie

Dit probleem doet zich alleen met Windows XP Service Pack 1 of met Windows XP (oorspronkelijke release) met de hotfix die wordt beschreven in de volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
307274Windows reageert niet meer tijdens Windows XP afsluit
De volgende tabellen bevatten de resultaten van een aanmelding uit de stand-bymodus probeert (onderbreken) of de slaapstand staat.

Uit een het bureaublad van de aangemelde gebruiker:
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
Hervatten vanafResultaat
Handmatige stand-bySucces
Handmatig de slaapstandSucces
Automatische stand-bySucces
Automatische slaapstandSucces
Automatische slaapstand na automatische stand-byKan aanmelden
In het scherm Welkom (aanmelden):
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
Hervatten vanafResultaat
Handmatige stand-byNiet aanmelden
Handmatig de slaapstandNiet aanmelden
Automatische stand-byNiet aanmelden
Automatische slaapstandNiet aanmelden
Automatische slaapstand na automatische stand-byKan aanmelden

Eigenschappen

Artikel ID: 813301 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Microsoft Fingerprint Reader
 • Microsoft Optical Desktop with Fingerprint Reader
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB813301 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:813301

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com