Γίνεται απαρίθμηση μόνο μίας συνάρτηση και παρουσιάζεται ένα σφάλμα με κωδικό 10 στη Διαχείριση Συσκευών (Device Manager) όταν τοποθετείτε μια κάρτα PC πολλαπλών λειτουργιών σε μια υποδοχή PCMCIA

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 813707 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν τοποθετείτε μια κάρτα PC πολλαπλών λειτουργιών στην υποδοχή PCMCIA, απαρίθμηση και προετοιμασία μία μόνο λειτουργία, οι λειτουργίες δεν λειτουργούν. Όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα, παρουσιάζεται ένα σφάλμα κωδικό 10 στη Διαχείριση συσκευών. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται σε συγκεκριμένα σενάρια και εξαρτάται από τον τρόπο τα προγράμματα οδήγησης λειτουργίας σύνδεση με την αίτηση διακοπής (IRQ). Εάν τα προγράμματα οδήγησης, χρησιμοποιήστε το μεταφρασμένο πόρους (όπως αναμενόταν), θα συνδεθούν IRQ ως "αποκλειστική". Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία των προγραμμάτων οδήγησης εκτός της συνάρτησης. Ωστόσο, εάν τα προγράμματα οδήγησης καθορίσετε ρητά "Κοινόχρηστη", αυτό το ζήτημα δεν παρουσιάζεται. Ορισμένα προγράμματα οδήγησης ενδέχεται να καθορίσετε εσφαλμένα "Κοινόχρηστη".

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή όταν Mf.sys δημιουργεί λίστες πόρων, αυτό δεν χειρίζεται την εκχώρηση πόρων αποκλειστική συσκευή όταν περισσότερες από μία εξαρτημένη συσκευή ζητά έναν πόρο που έχει επισημανθεί ως συσκευή αποκλειστικά από τη γονική συσκευή. Διακοπή πόρου σε μια multifunction κάρτα PC είναι ένα παράδειγμα ενός πόρου που έχει επισημανθεί ως συσκευή αποκλειστικά από τη γονική συσκευή που πρέπει να είναι κοινόχρηστος σε περισσότερες από μία εξαρτημένη συσκευή. Όταν μια θυγατρική συσκευή ζητά έναν πόρο αποκλειστικής χρήσης συσκευών, δεν λαμβάνει μία και παρουσιάζεται ένα σφάλμα κωδικό 10 στη Διαχείριση συσκευών.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

WINDOWS XP

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Microsoft Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

WINDOWS 2000

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τα Windows 2000. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
260910Τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows 2000

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, υποβάλλετε μια αίτηση στην Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
WINDOWS XP
  Date     Time  Version      Size  File name  Platform
  -------------------------------------------------------------------
  06-Feb-2003 01:07 5.1.2600.1167   62,208 Mf.sys   x86
  06-Feb-2003 01:07 5.1.2600.1167   132,096 Mf.sys   IA64
WINDOWS 2000
  Date     Time  Version      Size  File name  Platform
  -------------------------------------------------------------------
  24-Feb-2003 19:41 5.0.2195.6668   57,264 Mf.sys   x86

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

WINDOWS XP

Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

WINDOWS 2000

Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο Service Pack 4 των Microsoft Windows 2000.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 813707 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kboswin2000fix kbwin2ksp4fix kbddk kbprb kbmt KB813707 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:813707

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com