Η επιφάνεια εργασίας των Windows ενδέχεται να μην εμφανίζεται σωστά μετά τον τερματισμό του "Age of Empires II"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 813909 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Αφού κλείσετε το Age Of Empires II, ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας μπορεί να συμπτύξετε και να εμφανίζονται στην επάνω αριστερή γωνία της επιφάνειας εργασίας των Windows αντί να εμφανίζεται με το αρχικό μέγεθος και τον προσανατολισμό (όπως πριν από την εκκίνηση του παιχνιδιού). Επιπλέον, ορισμένα ή όλα τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας ενδέχεται να μην είναι ορατό.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Οι χρήστες που εκτελούν Microsoft Windows XP πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε Windows XP Service Pack 2 για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του Windows XP Service Pack 2, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Windowsupdate.microsoft.com
Οι χρήστες των Windows 2000 μπορούν να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ανοίξτε τοΙδιότητες οθόνηςτο παράθυρο διαλόγου και να αλλάξετε τοΕμφάνιση εικόναςρύθμιση σε μια άλλη τιμή. Αυτό αναγκάζει το λειτουργικό σύστημα για να εμφανίσετε ξανά όλα τα στοιχεία deskop στις σωστές θέσεις τους. Κάθε φορά που τερματίζετε το παιχνίδι, πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:
 1. Οπουδήποτε στην επιφάνεια εργασίας, κάντε δεξιό κλικ και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 2. Στο παράθυρο διαλόγου, από τοΠαρασκήνιοκαρτέλα, για να αλλάξετε το στυλ εμφάνισης ταπετσαρία, επιλέγοντας από τοΕικόνα οθόνηςΛίστα (List). Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε την τιμή από τοΚέντροToΣε παράθεση.
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλαΕφαρμογήτο κουμπί.
 4. Αλλάξετε το στυλ εμφάνισης ταπετσαρία τη ρύθμιση που θέλετε.
 5. Κάντε κλικ στην καρτέλαOkκουμπί τηςΕμφάνιση ιδιοτήτωνπαράθυρο διαλόγου. Να αναμένετε την επιφάνεια εργασίας για να εμφανιστούν σωστά.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Active Desktop, για να αποφύγετε αυτό το ζήτημα από occuring κάθε φορά που τερματίζετε το παιχνίδι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απενεργοποίηση Active Desktop (απενεργοποίηση) εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε ορισμένα από τα αρχεία ταπετσαρίας της επιφάνειας εργασίας που παρέχονται από τη Microsoft. Ειδικότερα, οποιαδήποτε αρχεία ταπετσαρίας JPEG (.jpg) δεν εμφανίζονται όταν δεν είναι ενεργοποιημένο το Active Desktop. Θα περιορίζονται μόνο ταπετσαρίες bitmap (.bmp).

Για να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Active Desktop, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε δεξιό κλικ στην επιφάνεια εργασίας. Εμφανίζεται ένα μενού συντόμευσης.
 2. Επιλέξτε τοΤο Active Desktopμενού στοιχείου.
 3. Κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή τουΕμφάνιση περιεχομένου Webμενού στοιχείου.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για" αυτού του άρθρου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 813909 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Age of Empires II Gold Edition
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhotfixserver kbqfe kbprb kbmt KB813909 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:813909

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com