Filoverførsel fra digitalkamera mislykkes

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 814390 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Symptomer

Når du udfører nogle handlinger, der er relateret til en PTP-enhed (Picture Transfer Protocol) på en Windows XP-baseret computer, kan du opleve følgende symptomer:

Symptom 1:

Når du forsøger at overføre mange filer eller en enkelt stor fil fra en PTP-enhed (Picture Transfer Protocol), f.eks. en Sony MemoryStick, kan du opleve en af følgende fejlmeddelelser:

Fejlmeddelelse 1
Computeren kan ikke registrere kameraet eller scanneren. Kontroller, at enheden er tændt og korrekt sluttet til computeren.
Fejlmeddelelse 2
Det aktuelle billede kan ikke kopieres. Kopier billedet ved at klikke på "Prøv igen". Afbryd kopieringen ved at klikke på "Annuller".
Fejlmeddelelsen vises, hvis du klikker på Prøv igen.

Symptom 2:

Når du forsøger at overfrøe en enkelt stor fil fra et USB PTP-kamera til et lokalt harddiskdrev (HDD) i Windows Explorer, holder vinduet op med at svare i ca. to minutter. Derefter forsvinder kopieringsvinduet, og der oprettes en fil på 0 byte på HDD.

Symptom 3:

Når du forsøger at overføre en enkelt stor fil fra et USB PTP-kamera til et lokalt harddiskdrev (HDD) ved hjælp af guiden Scanner og kamera, mislykkes filoverførslen med det samme, og du får følgende fejlmeddelelse:
Guiden Scanner og kamera. Det nuværende billede kunne ikke kopieres.
Hvis du vil kopiere dette billede, skal du klikke på "Prøv igen." Hvis du vil stoppe kopieringen, skal du klikke på "Annuller."
Hvis du klikker på Prøv igen, vises fejlmeddelelsen igen.

Årsag

Symptom 1

Symptom 1 opstår, fordi den PTP-driver, der leveres af Microsoft, har følgende begrænsninger:
 • Filoverførsler er begrænset til 2048 filer på én gang.
 • Filerne skal være mindre end 210 MB.
Symptom 2

Symptom 2 opstår, fordi der findes en fejl i PTP-driveren (ptpusd.dll).

Symptom 3

Symptom 3 opstår, fordi der opstår en fejl i guiden Scanner og kamera.

Løsning

Symptom 1

Anvend det hotfix, der er beskrevet i denne artikel, for at løse problemet.

Symptom 2 og symptom 3

Du kan tilslutte kameraet ved hjælp af USB MSC (Mass Storage Class) i stedet for PTP. Derefter kan du overføre store filer ved hjælp af Windows Explorer.

Oplysninger om servicepakke

Du kan løse det problem, der er beskrevet i symptom 1 ved at hente den nyeste servicepakke til Windows XP. Du kan finde flere oplysninger ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
322389 Sådan anskaffes den nyeste servicepakke til Windows XP

Oplysninger om hotfix

Et understøttet hotfix er tilgængeligt fra Microsoft. Dette hotfix er dog kun beregnet til at afhjælpe det problem, der er beskrevet i denne artikel. Hotfixet må kun anvendes på de systemer, der har dette særlige problem. Dette hotfix vil muligvis blive testet yderligere. Hvis du ikke er alvorligt berørt af problemet, anbefales det, at du venter på den næste softwareopdatering, der indeholder dette hotfix.

Hvis hotfixet kan hentes, er dette angivet i et separat afsnit i toppen af denne artikel i Microsoft Knowledge Base. Hvis der ikke findes et afsnit om hentning af hotfixet i artiklen, kan du anskaffe hotfixet ved at kontakte Microsoft-kundesupport.

Bemærk! Hvis der opstår flere problemer, eller hvis der er behov for supplerende fejlfinding, er det muligvis nødvendigt at oprette en separat serviceanmodning. De sædvanlige supportomkostninger gælder for supplerende supportspørgsmål og -problemer, der ikke falder ind under det nævnte hotfix. Du finder en komplet liste over telefonnumre til Microsoft-kundesupport og oplysninger om, hvordan du opretter en serviceanmodning, på følgende Microsoft-websted:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Bemærk! De sprog, som hotfixet er tilgængeligt på, er angivet i formularen til hentning af hotfixet. Hvis dit sprog ikke er angivet i formularen, betyder det, at hotfixet ikke er tilgængeligt på det pågældende sprog.
Den engelske version af dette hotfix indeholder de filattributter, der er angivet i nedenstående tabel (eller nyere attributter). Dato og klokkeslæt for disse filer er angivet i UTC-format (Universal Time Coordinates). Når du får vist filoplysningerne, konverteres de til lokal tid. Brug fanen Tidszone under Dato og klokkeslæt i Kontrolpanel til at finde forskellen mellem UTC og lokal tid.
Dato  Klokkeslæt  Version   Størrelse    Filnavn SP ------------------------------------------------------ 3. december 2003 13:06 5.1.2600.112 148.992 Ptpusd.dll 1 3. december 2003 12:01 5.1.2600.1179 151,040 Ptpusd.dll 2

Status

Microsoft har bekræftet, at dette problem forekommer i de Microsoft-produkter, der er angivet i afsnittet "Gælder for". Problemet blev første gang rettet i Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Yderligere Information

De tredjepartsprodukter, der omtales i denne artikel, er produceret af firmaer, der er uafhængige af Microsoft. Microsoft giver ingen garanti, hverken underforstået eller på anden måde, hvad angår disse produkters ydeevne eller pålidelighed.

Egenskaber

Artikel-id: 814390 - Seneste redigering: 30. december 2008 - Redigering: 5.2
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Nøgleord: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug KB814390

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com