Tiedoston siirtäminen digitaalikamerasta ei onnistu

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 814390 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Kun teet Windows XP -tietokoneessa joitakin toimintoja, jotka liittyvät PTP (Picture Transfer Protocol) -laitteeseen, saatat kohdata seuraavia ongelmia:

Ongelma 1:

Kun yrität siirtää useita tiedostoja tai yhden suuren tiedoston PTP (Picture Transfer Protocol) -laitteesta, kuten Sony MemoryStickistä, näyttöön saattaa tulla jokin seuraavista virhesanomista:

Virhesanoma 1
Skanneria tai kameraa ei tunnisteta. Varmista, että laite on yhdistetty tietokoneeseen ja siihen on kytketty virta.
Virhesanoma 2
Nykyistä kuvaa ei voitu kopioida. Kopioi kuva valitsemalla Yritä uudelleen. Lopeta kopiointi valitsemalla Peruuta.
Jos valitset Yritä uudelleen, virhesanoma tulee uudelleen näyttöön.

Ongelma 2:

Kun yrität siirtää yhden suuren tiedoston USB-PTP-kamerasta paikalliselle kiintolevylle Resurssienhallinnassa, kopiointi-ikkuna lopettaa vastaamisen noin kahdeksi minuutiksi. Tämän jälkeen kopiointi-ikkuna katoaa ja kohdekiintolevylle luodaan tiedosto, jonka koko on 0 tavua.

Ongelma 3:

Kun yrität siirtää yhden suuren tiedoston USB-PTP-kamerasta paikalliselle kiintolevylle käyttämällä ohjattua skanneri- ja kameratoimintoa, tiedostonsiirto epäonnistuu heti ja näyttöön tulee seuraava virhesanoma:
Skannerit ja kamerat Nykyistä kuvaa ei voitu kopioida.
Kopioi kuva valitsemalla Yritä uudelleen. Lopeta kopiointi valitsemalla Peruuta.
Jos valitset Yritä uudelleen, virhesanoma tulee uudelleen näyttöön.

Syy

Ongelma 1

Ongelma 1 ilmenee, koska Microsoftin toimittamalla PTP-ohjaimella on seuraavat rajoitukset:
 • Tiedostoja voidaan siirtää enintään 2 048 kappaletta samalla kertaa.
 • Tiedostojen koko saa olla enintään 210 megatavua.
Ongelma 2

Ongelma 2 ilmenee, koska PTP-ohjaimessa (Ptpusd.dll) on virhe.

Ongelma 3

Ongelma 3 ilmenee, koska ohjatussa skanneri- ja kameratoiminnossa on virhe.

Ratkaisu

Ongelma 1

Ratkaise tämä ongelma asentamalla tässä artikkelissa kuvattu hotfix-korjaus.

Ongelmat 2 ja 3

Voit liittää kameran USB MSC:n (Mass Storage Class) avulla PTP:n sijaan. Siirrä sitten suuria tiedostoja Resurssienhallinnan avulla.

Service Pack -tiedot

Voit korjata ongelman 1 hankkimalla uusimman Microsoft Windows XP Service Packin. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322389 Uusimman Windows XP Service Packin hankkiminen

Hotfix-korjauksen tiedot

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tämä tietty ongelma. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.
Tämän hotfix-korjauksen englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
Päiväys    Aika  Versio    Koko  Tiedostonimi  SP-taso ------------------------------------------------------ 3.12.2003 13:06 5.1.2600.112 148,992 Ptpusd.dll 1 3.12.2003 12:01 5.1.2600.1179 151,040 Ptpusd.dll 2

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa. Tämä ongelma korjattiin Microsoft Windows XP Service Pack 2:ssa.

Enemmän tietoa

Tässä artikkelissa käsitellyt kolmansien osapuolten tuotteet ovat Microsoftista riippumattomien yritysten valmistamia. Microsoft ei anna näiden tuotteiden suorituskykyä tai luotettavuutta koskevaa takuuta.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 814390 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2008 - Versio: 5.2
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Hakusanat: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug KB814390

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com