Bestandsoverdracht van digitale camera mislukt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 814390 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u sommige acties uitvoeren die betrekking op een afbeelding hebben Transfer Protocol (PTP) apparaat op een computer met Windows XP, treden de volgende symptomen op:

Symptoom 1:

Wanneer u probeert te veel bestanden of enkele grote bestanden overbrengen vanaf een apparaat PTP (Picture Transfer Protocol) zoals een Sony MemoryStick wordt een van de volgende fout berichten:

Foutbericht 1
De computer kan de camera niet detecteren of scanner. Controleer of het apparaat is ingeschakeld en goed is aangesloten op de computer.
Foutbericht 2
De huidige afbeelding kan niet gekopieerd. Klik op deze afbeelding kopiëren "Probeer het opnieuw." Klik op stoppen kopiëren "Annuleren".
Als u opProbeer het opnieuw, de fout bericht geretourneerd.

Symptoom 2:

Wanneer u één groot bestand overbrengen van een USB PTP-camera op de lokale vaste schijf (HDD) in Windows Verkenner het venster kopiëren ongeveer 2 minuten reageert niet. Daarna wordt het venster kopiëren verdwijnt en een bestand met 0 bytes in doel harde schijf gemaakt.

Probleem 3:

Wanneer u één groot bestand overbrengen van een USB PTP-camera op de lokale vaste schijf (HDD) met behulp van de Wizard Scanner en Camera, het bestand overdracht onmiddellijk mislukt en u ontvangt het volgende foutbericht weergegeven:
Wizard Scanner en Camera de huidige afbeelding kan gekopieerd.
Klik op deze afbeelding kopiëren 'Probeer het opnieuw.' Klik op stoppen kopiëren "Annuleren".
Als u opProbeer het opnieuw, de fout bericht geretourneerd.

Oorzaak

Symptoom 1

Symptoom 1 treedt op omdat het PTP-stuurprogramma dat door Microsoft wordt geleverd heeft de volgende beperkingen:
 • Bestandsoverdrachten zijn beperkt tot 2048 bestanden tegelijkertijd tijd.
 • Bestanden moeten kleiner dan 210 MB (Megabyte).
Symptoom 2

Symptoom 2 treedt op omdat een fout in het PTP-stuurprogramma (ptpusd.dll).

Symptoom 3

Symptoom 3 treedt op omdat een fout in de Wizard Scanner en Camera optreedt.

Oplossing

Symptoom 1

De hotfix toepassen die wordt beschreven in dit artikel voor dit probleem.

Symptoom 2 en 3 symptoom

Sluit de camera via USB massa opslag klasse (MSC) in plaats van PTP. Vervolgens grote bestanden overbrengen met Windows Verkenner.

Informatie over het servicepack

Oplossen het probleem dat wordt beschreven in het symptoom 1 het meest recente servicepack voor Microsoft Windows XP verkrijgen. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.
De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in deDatum en tijditem in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version   Size  File name SP
  ------------------------------------------------------
  03-DEC-2003 13:06 5.1.2600.112 148,992 Ptpusd.dll 1
  03-DEC-2003 12:01 5.1.2600.1179 151,040 Ptpusd.dll 2
				

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is. Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Meer informatie

De producten die beschreven worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 814390 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB814390 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:814390

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com