Αναγν. άρθρου: 814441 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν χρησιμοποιείτε το Microsoft Outlook 2010, το Outlook 2007, το Outlook 2003 ή το Outlook 2002 με Windows 7, με τα Windows Vista ή στα Windows XP, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους, όταν προσπαθείτε να διαβάσετε, να στείλετε, να λάβετε ή να διαγράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Μήνυμα σφάλματος 1
Παρουσιάστηκε ένα άγνωστο σφάλμα. 0x80040119
Μήνυμα σφάλματος 2
Παρουσιάστηκε ένα άγνωστο σφάλμα. 0x80040600
Όταν προσπαθείτε να διαγράψετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Διασύνδεση μετάδοσης μηνυμάτων που προκάλεσε ένα άγνωστο σφάλμα

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Ίσως μπορέσετε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας το εργαλείο επιδιόρθωσης εισερχομένων για να αναλύσετε και να επιδιορθώσετε το αρχείο .pst. Ένα αρχείο .pst είναι ένα αρχείο προσωπικών φακέλων που αποθηκεύει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφές, σημειώσεις, στοιχεία του ημερολογίου και άλλων δεδομένων.

Τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επιδιόρθωσης εισερχομένων διαφέρουν, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας. Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο σύνολο από τα παρακάτω βήματα για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

Σημείωση Εάν το αρχείο .pst είναι μια μορφή ANSI PST και είναι μεγαλύτερο από 2 gigabyte (GB), το εργαλείο επιδιόρθωσης εισερχομένων (Scanpst.exe) δεν λειτουργεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μορφές ANSI και Unicode για τα αρχεία .pst και σχετικά με τον τρόπο για να προσθέσετε ένα νέο αρχείο Unicode PST στο προφίλ του Outlook, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

829971 Τρόπος δημιουργίας ενός αρχείου .pst στο Outlook 2003

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ANSI και Unicode όρια μεγέθους αρχείου .pst, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
830336 Το αρχείο .pst έχει διαφορετική μορφή και όριο μεγέθους φακέλου στο Outlook 2007 και του Outlook 2003

Το άρθρο αυτό προορίζεται για αρχάριους έως μέσους χρήστες υπολογιστών.

Ίσως είναι ευκολότερο να ακολουθήσετε τα βήματα εάν εκτυπώσετε πρώτα αυτό το άρθρο.

Προϋποθέσεις


Τα βήματα για να επιλύσετε το πρόβλημα στα Windows 7 και στα Windows Vista


Τα βήματα για να επιλύσετε το πρόβλημα στα Windows XP


Επόμενα βήματα

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 814441 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbceip kbnomt kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbtshoot kbreceivemail kbsendmail kberrmsg kbprb vkbportal231 vkbportal237 kbmt KB814441 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 814441

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com