Artikkel-ID: 814441 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Hvis du bruker Microsoft Outlook 2010, Outlook 2007, Outlook 2003 eller Outlook 2002 med Windows 7, med Windows Vista eller Windows XP, kan du få en av følgende feilmeldinger når du prøver å lese, sende, motta, eller slette en e-postmelding:

Feilmelding 1
Det oppstod en ukjent feil. 0x80040119
Feilmelding 2
Det oppstod en ukjent feil. 0x80040600
Når du prøver å slette e-postmeldinger, kan du få følgende feilmelding:
Meldingsgrensesnittet har returnert en ukjent feil

Løsning

Du vil kanskje kunne løse dette problemet ved å bruke reparasjonsverktøyet for innboks til å analysere og reparere PST-filen. En PST-fil er en fil med personlige mapper som lagrer din e-postmeldinger, kontakter, notater, kalenderelementer og andre data.

Trinnene for å bruke reparasjonsverktøyet for innboks varierer, i henhold til datamaskinens operativsystem. Bruk riktig sett med trinnene nedenfor til å løse dette problemet.

Merk Hvis PST-filen er en ANSI-format PST og er større enn 2 gigabyte (GB), fungerer ikke reparasjonsverktøyet for innboks (Scanpst.exe).

Hvis du vil ha mer informasjon om ANSI og Unicode-format for PST-filer og hvordan du legger til en ny Unicode PST-fil i Outlook-profilen, kan du se følgende artikkel i Microsoft Knowledge Base:

829971 Slik oppretter du en PST-fil i Outlook 2003

Hvis du vil ha mer informasjon om ANSI og Unicode PST begrensinger på filstørrelsen, kan du se følgende artikkel i Microsoft Knowledge Base:
830336 PST-filen har forskjellig format og begrensning for mappestørrelse i Outlook 2007 og Outlook 2003

Denne artikkelen er beregnet for nybegynnere til middels erfarne brukere.

Det kan være enklere å følge trinnene hvis du skriver ut artikkelen først.

Forutsetninger


Fremgangsmåten for å løse problemet i Windows 7 og Windows Vista


Fremgangsmåte for å løse problemet i Windows XP


Neste trinn

Egenskaper

Artikkel-ID: 814441 - Forrige gjennomgang: 9. februar 2014 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office 365
Nøkkelord: 
kbceip kbnomt kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbtshoot kbreceivemail kbsendmail kberrmsg kbprb vkbportal231 vkbportal237 kbmt KB814441 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 814441

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com