Artikel-id: 814441 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Om du använder Microsoft Outlook 2010, Outlook 2007, Outlook 2003 eller Outlook 2002 med Windows 7, Windows Vista eller Windows XP, kan något av följande felmeddelanden visas när du försöker läsa, skicka, ta emot eller ta bort ett e-postmeddelande:

Felmeddelande 1
Ett okänt fel har uppstått. 0x80040119
Felmeddelande 2
Ett okänt fel har uppstått. 0x80040600
När du försöker ta bort e-postmeddelanden kan du få följande felmeddelande:
Meddelandegränssnitt har uppstått ett okänt fel

Lösning

Du kan kanske lösa problemet genom att använda reparationsverktyget för att analysera och reparera PST-filen. En PST-fil är en fil för personliga mappar som lagrar e-postmeddelanden, kontakter, anteckningar, kalenderobjekt och andra data.

Steg för att använda reparationsverktyget varierar beroende på datorns operativsystem. Använd lämplig uppsättning på följande sätt för att lösa problemet.

Obs! Om PST-filen är en PST-fil i ANSI-format och är större än 2 gigabyte (GB), fungerar reparationsverktyget för Inkorgen (Scanpst.exe) inte.

Mer information om ANSI- och Unicode-format för PST-filer och hur du lägger till en ny Unicode-PST-fil till din Outlook-profil finns i följande artikel i Microsoft Knowledge Base:

829971 Hur du skapar en PST-fil i Outlook 2003

Mer information om ANSI och Unicode storleksbegränsningar för PST-filen finns i följande artikel i Microsoft Knowledge Base:
830336 PST-filen har ett annat format och begränsning av mappstorleken än i Outlook 2007 och Outlook 2003

Den här artikeln är avsedd för nybörjar-till mellannivå.

Det kan vara lättare att följa instruktionerna om du skriver ut artikeln först.

Förutsättningar


Åtgärder för att lösa problemet i Windows 7 och Windows Vista


Åtgärder för att lösa problemet i Windows XP


Nästa steg

Egenskaper

Artikel-id: 814441 - Senaste granskning: den 17 november 2013 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office 365
Nyckelord: 
kbceip kbnomt kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbtshoot kbreceivemail kbsendmail kberrmsg kbprb vkbportal231 vkbportal237 kbmt KB814441 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 814441

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com