Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή, μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού διαχειριστή

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 814777 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο πρόσβασης των Microsoft Windows Υπολογιστή που βασίζεται σε διακομιστή 2003 χρησιμοποιώντας το λογαριασμό διαχειριστή μετά την απενεργοποίηση ο τοπικός λογαριασμός διαχειριστή.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Windows Server 2003 για να απενεργοποιήσετε την τοπική Ο λογαριασμός διαχειριστή. Αυτή η δυνατότητα περιλαμβάνεται για να προσφέρετε πρόσθετο επίπεδο της ασφάλειας της εταιρείας σας. Επιπλέον, η προεπιλεγμένη απομακρυσμένης εγκατάστασης Εγκατάσταση Services (RIS) απενεργοποιεί τον τοπικό λογαριασμό διαχειριστή σε το υπολογιστή προορισμού.

Πώς να συνδεθείτε Windows Server 2003 χρησιμοποιώντας την ασφαλή λειτουργία

Για να συνδεθείτε στα Windows χρησιμοποιώντας το απενεργοποιημένο τοπικού διαχειριστή λογαριασμός, ξεκινήστε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία. Ακόμα και όταν ο λογαριασμός διαχειριστή είναι απενεργοποιημένη, που δεν αποκλείεται η σύνδεση ως διαχειριστής σε ασφαλή λειτουργία. Όταν έχετε συνδεθεί επιτυχώς σε ασφαλή λειτουργία, ενεργοποιήστε ξανά το διαχειριστή λογαριασμού, και στη συνέχεια συνδεθείτε ξανά. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εκκίνηση του υπολογιστή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο F8 το κλειδί κατά την Power On Self Test (POST) έχει ολοκληρωθεί.
 2. Από τοΤα Windows επιλογές για προχωρημένουςμενού, Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ΒΈΛΟΥΣ για να επιλέξετεΑσφαλής λειτουργία, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ΕΙΣΑΓΆΓΕΤΕ.
 3. Επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα που θέλετε να εκκινήσετε, και στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 4. Συνδεθείτε στα Windows ως διαχειριστής. Εάν σας ζητηθεί να κάνετε αυτό, κάντε κλικ για να επιλέξετε ένα στοιχείο από τοΓιατί ο τερματισμός του υπολογιστή απροσδόκηταλίστα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOK.
 5. Σε ένα μήνυμα που δηλώνει τα Windows λειτουργεί σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας, Κάντε κλικ στο κουμπίOK.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, κάντε δεξιό κλικΜου Υπολογιστή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΔιαχείριση.
 7. Αναπτύξτε το στοιχείοΤοπικοί χρήστες και ομάδες, κάντε κλικ στο κουμπίΟι χρήστες, κάντε δεξιό κλικΔιαχειριστήςστα δεξιά τμήμα παραθύρου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες.
 8. Κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή τουΟ λογαριασμός είναι απενεργοποιημένοςτο πλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOK.

ΣημείωσηΕάν ο διακομιστής είναι ελεγκτής τομέα, τοπικοί χρήστες και ομάδες δεν είναι διαθέσιμες σεΔιαχείριση υπολογιστή. Για να ενεργοποιήσετε την Διαχειριστής λογαριασμού, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε τον υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία με υποστήριξη δικτύου υποστήριξη.
 2. Συνδεθείτε ως διαχειριστής.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση, πληκτρολογήστεcmd, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο Enter.
 4. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter:
  net user δικαίωμα διαχειριστή
 5. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Πώς να συνδεθείτε Windows Server 2003, χρησιμοποιώντας την Κονσόλα αποκατάστασης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Κονσόλα αποκατάστασης για τον υπολογιστή, ακόμη και εάν η πρόσβαση ο τοπικός λογαριασμός διαχειριστή είναι απενεργοποιημένα. Η απενεργοποίηση του τοπικού διαχειριστή λογαριασμός δεν σας αποτρέπει από τη σύνδεση με την Κονσόλα αποκατάστασης ως Ο διαχειριστής.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
312149Πώς Για να ενεργοποιήσετε ένα διαχειριστή να συνδεθείτε αυτόματα στην Κονσόλα αποκατάστασης


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 814777 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmgmtservices kbhowtomaster kbmt KB814777 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:814777

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com