Δεν μπορείτε να αναπαραγάγετε ένα DVD-RW ή DVD + RW δίσκο χρησιμοποιώντας το Windows Media Player ή Sonic CinePlayer

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 814846 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να αναπαραγάγετε ένα DVD-RW ή DVD + RW δίσκο χρησιμοποιώντας το Windows Media Player ή Sonic CinePlayer Sonic λύσεις, ίσως λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Ανταλλαγή κλειδιών DVD για προστασία από αντιγραφή απέτυχε. Η αναπαραγωγή δεν είναι πιθανές.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν προστασία αντιγραφής για το πολυμέσο (CPRM) είναι ενεργοποιημένη για DVD-RW ή DVD + RW δίσκο, αλλά ο δίσκος δεν είναι κρυπτογραφημένα. Το στοιχείο DVD που χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή DVD-RW ή DVD + RW δίσκος προσπαθεί να ξεκινήσει μια περίοδος λειτουργίας κρυπτογραφημένο και δεν είναι επιτυχής επειδή η δίσκου είναι κρυπτογραφημένη.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες Service pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322389 Τρόπος απόκτησης του τελευταίου service pack των Windows XP

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, η Microsoft συνιστά που έχετε Κάντε λήψη και εγκατάσταση του DirectX 9.0b ή νεότερη έκδοση στον υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την η ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&.displaylang=en
Σε αυτές τις περιπτώσεις όπου δεν υποστηρίζει το υλικό της οθόνης σας DirectX 9.0, μια επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Επιβεβαιώστε το αρχείο έκδοση για το υπάρχον αρχείο Qdvd.dll. Εάν η έκδοση του αρχείου είναι μιας, Μπορείτε να αποκτήσετε και να εγκαταστήσετε την υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση που περιγράφεται αργότερα σε το Ενότητα "Επίλυση" αυτού του άρθρου.

Για να επαληθεύσετε την έκδοση του Qdvd.dll που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε τον ακόλουθο φάκελο:
  C:\WINDOWS\System32
 2. Εντοπίστε το αρχείο Qdvd.dll, κάντε δεξιό κλικ στο αρχείο και στη συνέχεια Κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Έκδοση στην καρτέλα.

  Εάν το έκδοση του αρχείου μιας, μπορείτε να εγκαταστήσετε την ακόλουθη επείγουσα επιδιόρθωση.
Σημείωση Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν θα εγκατασταθεί σε υπολογιστές που έχουν DirectX 9.0 η εγκατάσταση. Εάν συμβαίνει αυτό, πρέπει να αναβαθμίσετε DirectX 9.0b ή νεότερη Εγκαταστήστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση. Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft, αλλά προορίζεται μόνο για τη διόρθωση του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε τη μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση ενδέχεται να λάβετε πρόσθετες δοκιμές. Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστάται να περιμένετε το επόμενο Windows XP που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Για να επιλύσετε αμέσως αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft και πληροφορίες σχετικά με το κόστος υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Σε ειδικές περιπτώσεις, οι χρεώσεις που υφίστανται κανονικά για κλήσεις υποστήριξης μπορεί να ακυρωθεί εάν ένας μηχανικός υποστήριξης της Microsoft κρίνει ότι μια συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση θα επιλύσει το ζήτημα. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης.

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία αναφέρονται σε Συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλετε τις πληροφορίες του αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την Ζώνη ώρας στην καρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
   Date     Time  Version      Size  File name
   --------------------------------------------------------
   07-Mar-2003 17:36 6.4.2600.1182   357,376 Qdvd.dll     				

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για". Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών τα προϊόντα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 814846 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhotfixserver kbqfe atdownload kbwinxpsp2fix kberrmsg kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB814846 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:814846

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com