Προσαρμοσμένα μηνύματα σφαλμάτων στις υπηρεσίες IIS 6.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 814869 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την προσαρμογή μηνύματα λάθους στο Internet Information Services (IIS) 6.0. Οι συνδέσεις που είναι παρέχονται στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες" απευθείας που με τη σύνδεση τεκμηρίωση για το IIS 6.0. Τεκμηρίωση των υπηρεσιών IIS 6.0 είναι επίσης διαθέσιμη μέσω των υπηρεσιών IIS Διαχείριση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης σε αυτήν την Βοήθεια δυνατότητα μέσω του IIS Διαχείριση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
815127Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην τεκμηρίωση της Βοήθειας για τις υπηρεσίες IIS 6.0

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων των υπηρεσιών IIS 6.0 ώστε να αποστολή προσαρμοσμένων μηνυμάτων σφάλματος αντί για τα προεπιλεγμένα μηνύματα σφαλμάτων HTTP 1.1, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:

Σχετικά θέματα

Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες IIS 6.0, επισκεφθείτε την τοποθεσία Web της Microsoft:
http://technet.Microsoft.com/en-US/windowsserver/Default.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 814869 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Οδηγός Microsoft Internet Information Services 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kberrmsg kbdocs kbinfo kbmt KB814869 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 814869

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com