Egyes programkompatibilitás-rögzítők a 328310. jelű frissítés telepítését követően nem működnek

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 814995 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A Windows XP rendszerhez készült, a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében ismertetett frissítés telepítését követően elképzelhető, hogy bizonyos korábban használt programkompatibilitás-rögzítők (más néven betétek) nem működnek:
328310 MS02-071: A Windows WM_TIMER üzenetének kezelőjében lévő hiba emelt jogosultságokat eredményezhet (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Emellett, ha egy telepítőprogram egy program telepítése során ellenőrzi az InstallShield DoInstall függvényének eredményét, elképzelhető, hogy a telepítés sikertelen lesz, mivel a DoInstall függvény mindig nullától különböző értékkel tér vissza.

Oka

A probléma oka, hogy a Windows XP 328310. jelű csomagja a Sysmain.sdb alkalmazás-adatbázis fájl egy korábbi verzióját telepíti. Ez a fájl programegyezőségi információkat és kompatibilitásrögzítőket is tartalmaz.

A megoldás

A probléma megoldásához szerezze be és telepítse az e célra készült javítást a Microsoft letöltő központ alábbi webhelyének meglátogatásával:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=340de75d-8566-4277-8ac4-0f4352af33c0

Állapot

A Microsoft megerősítette a hiba létezését a cikk elején felsorolt Microsoft-termékekben.

További információ

A 328310. jelű frissítőcsomag lecseréli a Sysmain.sdb fájl Windows XP Service Pack 1 (SP1) szervizcsomagban található verzióját. A fájl későbbi verzióit azonban nem cseréli le a frissítőcsomag. Ha például a Sysmain.sdb fájl e cikkben ismertetett verzióját telepíti, az az alábbiakban fog eltérni a Sysmain.sdb fájlnak a 328310. jelű csomag telepítésével telepített verziójától:
 • Módosul az alábbi programkompatibilitási frissítés:
  Shock Price 500: Gomoku Narabe--Sony Music Entertainment Japan
 • A következő új betétek kerülnek hozzáadásra:
  AddProcessParametersFlags
  GetVolumeInformationLie
 • A következő új frissítések kerülnek hozzáadásra:
  InterVideo
  Windows XP SP1 for Tablet PC

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 814995 - Utolsó ellenőrzés: 2006. április 6. - Verziószám: 2.6
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbenv kbprb kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix KB814995
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com