Het maximumaantal verbindingen voor een gedeelde map te snel bereikt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 815432 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
CPR - WinXP - Hotfix in SP2
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u verbinding maakt met een gedeelde map, verschijnt de volgende foutbericht:
Niet meer verbindingen worden gemaakt Met deze externe computer op dit omdat er al zoveel tijd Als de computer verbindingen accepteren

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat een of meer programma's verbinding en de gedeelde map verbreken op korte cyclus, vooral wanneer de verbreken en opnieuw verbinden met de gedeelde map is één seconde. In deze omstandigheden heeft de verbroken sessie geen voldoende tijd verlopen voordat de nieuwe verbinding wordt gemaakt. Hierdoor kunnen er mogelijk verschillende verbroken sessies die wachten op verlopen. Deze sessies tellen richting het maximum aantal verbindingen voor de gedeelde map tot ze verlopen.

Oplossing

Informatie over het servicepack

Verkrijgen om dit probleem oplossen door de meest recente servicepack voor Microsoft Windows XP. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Hotfix informatie

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.

Windows XP

  Date     Time  Version    Size   File name
  ------------------------------------------------------
  25-Feb-2003 15:29 5.1.2600.1174 400,896 Mrxsmb.sys
  25-Feb-2003 15:29 5.1.2600.1174 154,880 Rdbss.sys

Windows XP, 64-bits editie

  Date     Time  Version    Size    File name
  --------------------------------------------------------
  25-Feb-2003 15:29 5.1.2600.1174 1,259,392 Mrxsmb.sys
  25-Feb-2003 15:29 5.1.2600.1174  489,216 Rdbss.sys

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is. Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Eigenschappen

Artikel ID: 815432 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbbug kbfix kbmt KB815432 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:815432

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com