Κρίσιμη ενημερωμένη έκδοση για τα Windows XP Media Center Edition

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 815487 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση παρέχει σταθερότητα και βελτιώσεις επιδόσεων και επιλύει τα ακόλουθα ζητήματα:
  • Εάν προσπαθήσετε να κάνετε εγγραφή ενός επεισοδίου μιας σειράς που έχει καταργηθεί από το πρόγραμμα, διαγράφεται ολόκληρη η σειρά. (Για παράδειγμα, εάν έχετε προγραμματίσει την εγγραφή μιας σειράς, ακυρώσετε την εγγραφή του τρέχοντος επεισοδίου και, στη συνέχεια, προγραμματίσετε την εγγραφή του χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Guide ή One Touch Record. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται εγγραφή του τρέχοντος επεισοδίου αλλά διαγράφεται η υπόλοιπη σειρά.)
  • Το Program Guide ενδέχεται να χρειαστεί έως και 10 δευτερόλεπτα ή περισσότερο για να εμφανιστεί και ενδέχεται να προκαλέσει "πάγωμα" της εικόνας του βίντεο κατά τη φόρτωσή του. Ορισμένες ή όλες οι αιτήσεις προγραμματισμένης εγγραφής μεμονωμένης εκπομπής ή μιας σειράς ενδέχεται να καταργηθούν αυτόματα από το μενού Scheduled Recordings. Αυτό δεν επηρεάζει τις μη αυτόματες αιτήσεις εγγραφής.
  • Αυτή η ενημερωμένη έκδοση επιλύει ένα ζήτημα του λογισμικού λήψης του Program Guide για το Media Center, το οποίο ενδέχεται να εμποδίσει την ενημέρωση με νέες πληροφορίες των προγραμματισμένων εγγραφών μιας σειράς. Οι εγγραφές δεν ενημερώνονται μέχρι να ανοίξει το κέλυφος του Media Center στη διάρκεια της καθημερινής διαδικασίας λήψης του Program Guide. Στην περίπτωση που το χρονοδιάγραμμα δεν ενημερώνεται σωστά τουλάχιστον μία φορά ανά δύο εβδομάδες, ορισμένα προγράμματα που έχουν προγραμματιστεί να εγγραφούν ενδέχεται να λείπουν.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389 Τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες για επείγουσες επιδιορθώσεις

Για να κάνετε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης που διορθώνει αυτά τα προβλήματα, επισκεφθείτε την τοποθεσία του Microsoft Windows Update στο Web. Το Windows Update εντοπίζει την έκδοση των Windows που εκτελείτε και παρέχει το κατάλληλο πακέτο.
http://update.microsoft.com/

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Απριλίου 2003

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης αρχείων υποστήριξης της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
119591 Τρόπος απόκτησης αρχείων υποστήριξης της Microsoft από ηλεκτρονικές υπηρεσίες
Η Microsoft έχει ελέγξει αυτό το αρχείο για ιούς. Η Microsoft χρησιμοποίησε το πιο πρόσφατο λογισμικό εντοπισμού ιών που ήταν διαθέσιμο κατά την ημερομηνία δημοσίευσης αυτού του αρχείου. Το αρχείο είναι αποθηκευμένο σε διακομιστές με ενισχυμένη ασφάλεια, οι οποίοι συμβάλλουν στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών στο αρχείο.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για". Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε για πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 815487 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
Λέξεις-κλειδιά: 
atdownload kbwinxpsp2fix kbenv kbprb kbwinxppresp2fix kbfix kbbug KB815487

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com