Out of Box Experience Wizard reageert of opnieuw opstarten vereist nadat u de computernaam van de wijzigen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 815917 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Nadat u Windows XP Setup de Out-of-Box Experience (OOBE) gestart en gaat u door middel van registratie en netwerk instellen. Als u de naam van de computer wijzigen en doorgaan naar de volgende stapDe internetverbinding controleren, treden een of meer van de volgende symptomen:
 • De computer reageert en u gedwongen de computer opnieuw.
 • OOBE abrupt afgesloten en het volgende foutbericht bericht:
  Nieuwe apparaten is geïnstalleerd. De software het apparaat ondersteunt moet u de computer opnieuw. U moet uw computer opnieuw opstarten voordat de nieuwe instellingen van kracht.

  Wilt u de computer nu opnieuw opstarten?
Nadat u de computer opnieuw OOBE wordt gestart, blijft uit waar deze was gebleven,De internetverbinding controleren, en is voltooid.

Oorzaak

Dit probleem treedt op vanwege de manier waarop OOBE ingangen voltooien van meerdere threads verwerkt. Wanneer u de naam van uw computer een nieuw proces gemaakt om deze aanvraag te verwerken. Wanneer één van de meerdere threads verwerkt de taak is voltooid, de status Gereedgemeld mogelijk OOBE onjuist gerapporteerd en kan worden geïnterpreteerd als een fout.

Oplossing

Informatie over het servicepack

Verkrijgen om dit probleem oplossen door de meest recente servicepack voor Microsoft Windows XP. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.
De Engelse versie versie van deze correctie heeft de bestandskenmerken (of hoger) die worden vermeld in de de volgende tabel. De datums en tijden gecoördineerde voor deze bestanden vermeld in Universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt geconverteerd naar lokale tijd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version    Size   File name
  --------------------------------------------------
  26-Mar-2003 00:31 5.1.2600.1190 536,576 Msobmain.dll 
				

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is aan het begin van dit artikel.Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Eigenschappen

Artikel ID: 815917 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kberrmsg kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB815917 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:815917

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com