Tiedostojen lataaminen FTP-palvelimesta ei onnistu

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 816037 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Et välttämättä pysty lataamaan tiedostoja FTP-palvelimesta Internet Explorer 6.0:n avulla.

Syy

Tämä ongelma ilmenee, koska Internet Explorer 6.0 käyttää passiivista FTP:tä tiedostojen lataamiseen sellaisesta FTP-palvelimesta, joka on määritetty niin, että sillä on rajallinen määrä käytettäviä TCP-portteja. Passiivinen FTP muodostaa yhteyden FTP-palvelimeen käyttämällä satunnaista TCP-porttia, joten se ei välttämättä pysty muodostamaan yhteyttä, jos FTP-palvelin on määritetty käyttämään rajoitettua määrää TCP-portteja.

Ratkaisu

Tämä hotfix-korjaus sisältyy uusimpaan Internet Explorerin tietoturvakorjaukseen (MS04-004). Varmista Windows Updaten avulla, että järjestelmäsi on ajan tasalla.

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tämä tietty ongelma. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.

Tämän hotfix-korjauksen englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
Päiväys    Aika  Versio    Koko   Tiedostonimi ------------------------------------------------------ 3.3.2003 10:59 6.0.2800.1171 483,840 Urlmon.dll

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy Microsoft Internet Explorer 6:ssa.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 816037 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2008 - Versio: 4.6
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
Hakusanat: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbenv kbprb kbqfe kbie600sp2fix kbie600presp2fix kbfix kbbug KB816037

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com