Szoftver távoli telepítése csoportházirend segítségével Windows Server 2008 és Windows Server 2003 rendszerben

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 816102 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikk Microsoft Windows 2000 rendszerre vonatkozó változata a Microsoft Tudásbázis következő számú cikke:
314934 ÚTMUTATÓ: Szoftver távoli telepítése csoportházirend segítségével Windows Server 2000 rendszerben
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A cikk részletesen bemutatja, hogy miként terjeszthetők automatikusan a programok ügyfélszámítógépek vagy felhasználók felé csoportházirend segítségével. A számítógépes programok csoportházirenddel történő terjesztéséhez használja a következő módszereket:
 • Szoftver hozzárendelése
  A programok terjesztett példányait felhasználókhoz vagy számítógépekhez rendelheti hozzá. Ha a programot egy felhasználóhoz rendeli hozzá, annak telepítése akkor történik meg, amikor az adott felhasználó bejelentkezik a számítógépre. A telepítés akkor fejeződik be, amikor a felhasználó első alkalommal futtatja a programot. Ha a programot egy számítógéphez rendeli hozzá, annak telepítése a számítógép indításakor történik meg, és a számítógépre bejelentkező minden felhasználó számára hozzáférhetővé válik. A telepítés akkor fejeződik be, amikor egy felhasználó első alkalommal futtatja a programot.
 • Szoftver közzététele
  A programok terjesztett példányait felhasználóknak teheti közzé. Amikor a felhasználó bejelentkezik a számítógépre, a közzétett program megjelenik a Programok telepítése és törlése párbeszédpanelen, ahonnan aztán telepítheti azt.
A kép összecsukásaA kép kibontása
2683283
Megjegyzés: Windows Server 2003 rendszerben csoportházirend segítségével végzett automatikus programtelepítéshez Microsoft Windows 2000 vagy újabb verziójú rendszert futtató ügyfélszámítógépekre van szükség.

Terjesztési pont létrehozása

Számítógépes program közzétételéhez vagy hozzárendeléséhez létre kell hozni egy terjesztési pontot a közzétételi kiszolgálón az alábbi lépések végrehajtásával: A megoldási javaslat mutatásához/elrejtéséhez kattintson ide

Csoportházirend-objektum létrehozása

A szoftvercsomag terjesztésére alkalmas csoportházirend-objektum létrehozása: A megoldási javaslat mutatásához/elrejtéséhez kattintson ide

Csomag hozzárendelése

Program hozzárendelése Windows Server 2003, Windows 2000 vagy Microsoft Windows XP Professional rendszert futtató számítógépekhez vagy az alábbi munkaállomások valamelyikére bejelentkező felhasználókhoz: A megoldási javaslat mutatásához/elrejtéséhez kattintson ide

Csomag közzététele

Csomag közzététele a számítógép-felhasználóknak, illetve annak elérhetővé tétele a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése eszközéből történő telepítéshez: A megoldási javaslat mutatásához/elrejtéséhez kattintson ide

Csomag ismételt központi telepítése

Egyes esetekben szükség lehet egy szoftvercsomag ismételt központi telepítésére, például a csomag frissítése vagy módosítása esetén. Csomag ismételt központi telepítéséhez: A megoldási javaslat mutatásához/elrejtéséhez kattintson ide

Csomag eltávolítása

Közzétett vagy hozzárendelt csomag eltávolítása: A megoldási javaslat mutatásához/elrejtéséhez kattintson ide

Hibaelhárítás

A csoportházirenddel történő eltávolítás után a közzétett csomagok továbbra is megjelennek egy ügyfélszámítógépen

Ilyen helyzet akkor fordulhat elő, ha egy felhasználó telepítette, de még nem használta a programot. A telepítés akkor fejeződik be, amikor a felhasználó első alkalommal elindítja a közzétett programot. A Csoportházirendobjektum-szerkesztő beépülő modul ezt követően eltávolítja a programot.

Hivatkozások

A szoftverek csoportházirend segítségével történő központi telepítéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tájékozódhat:
304953 Az Office XP központi telepítése hálózaton
302430 Szoftver hozzárendelése adott csoporthoz csoportházirend segítségével
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 816102 - Utolsó ellenőrzés: 2014. június 27. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
Kulcsszavak: 
kbmgmtservices kbhowtomaster KB816102
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com