Διακοπή υπηρεσιών συστήματος, Server επιβραδύνεται ή παρουσιάζονται σφάλματα παραβίασης πρόσβασης κατά τη χρήση ενός προγράμματος ή δέσμης ενεργειών για τη δημιουργία και παρακολούθησης συμβάντων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 816213 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα ή μια δέσμη ενεργειών της Microsoft Visual Basic που χρησιμοποιεί των οργάνων διαχείρισης των Windows (WMI) για να δημιουργήσετε και να παρακολουθήσετε συμβάντα, ενδέχεται να εμφανιστεί μια συνθήκη διαρροή μνήμης στον υπολογιστή που εκτελεί το πρόγραμμα ή τη δέσμη ενεργειών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Διαχείριση εργασιών των Windows για να δείτε τη διαρροή μνήμης, παρακολουθώντας τη διαδικασία κεντρικού υπολογιστή υπηρεσίας (Svchost.exe) για τη διαχείριση των Windows.

Η συνθήκη διαρροή μνήμης τελικά θα προκαλέσει σύστημα υπηρεσιών για να σταματήσετε, θα επιβραδύνει την απόδοση του διακομιστή και μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα παραβίασης πρόσβασης (0xC0000005).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το WMI δεν αποδέσμευση αντικειμένων συμβάντων, μετά την αποστολή τους σε υπολογιστές-πελάτες semi-synchronous ή σε άλλους καταναλωτές WMI. Όταν η καταχώρηση συμβάντος είναι σύγχρονη ή semi-synchronous, τα συμβάντα αποθηκεύονται προσωρινά στο εσωτερικό της υπηρεσίας WMI. Η μνήμη που χρησιμοποιείται από το αντικείμενο συμβάντος δεν κυκλοφορεί μέχρι να καταχωρηθεί ο καταναλωτής.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

Η καθολική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  25-Apr-2003 09:41 5.1.2600.1214   480,256 Wbemcore.dll

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε ασύγχρονη καταναλωτές API αντί για τους καταναλωτές σύγχρονη ή semi-synchronous στην προσαρμοσμένη δέσμη ενεργειών ή το πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Παρόλο που δεν είναι μια πραγματική μνήμη διαρροής, το ζήτημα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τα ίδια συμπτώματα ως διαρροή μνήμης για semi-synchronous καταναλωτές WMI που λαμβάνετε πολλά συμβάντα και που εκτελούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 816213 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbperformance kbinterop kbmisctools kbqfe kbfix kbbug kbmt KB816213 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:816213

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com