Vertrouwde Sites ontbreken na een Upgrade naar Windows Server 2003

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 816465 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Na de upgrade naar Microsoft Windows Server 2003 kan Zoek de lijst met vertrouwde sites ontbreekt.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Internet Explorer Enhanced Beveiliging is ingeschakeld en de lijst met vertrouwde sites standaard niet is aan de lijst die momenteel in gebruik geïmporteerd.

De versie van Gebruikt twee afzonderlijke lijsten van Microsoft Internet Explorer in Windows Server 2003 Vertrouwde sites; een lijst van kracht wordt wanneer Internet Explorer Enhanced Beveiliging is ingeschakeld en een lijst die is wanneer in effect Verbeterde beveiliging is uitgeschakeld.

Wanneer upgrade naar Windows Server 2003, de lijst met vertrouwde sites in een eerdere versie van Internet Explorer in de lijst met vertrouwde websites die zijn geïmporteerd gebruikt wanneer Verbeterde beveiliging is ingeschakeld. uitschakelen.

Oplossing

Wanneer Verbeterde beveiliging van Internet Explorer is geactiveerd op uw server de beveiligingsinstellingen voor alle internetsites ingesteld te hoog. Als u een webpagina vertrouwt en deze functioneel, kunt u die toevoegen de pagina aan de zone Vertrouwde websites in Internet Explorer. Hiertoe volgt u deze stappen:
 1. In Internet Explorer de website die u wilt zoeken toevoegen.
 2. Op deBestandmenu, klik opToevoegen website, en klik vervolgens opVertrouwde sites zone.
 3. In deVertrouwde siteshet dialoogvenster, klikt u opToevoegende site verplaatsen naar de lijst en klik vervolgens opSluiten.
 4. Op deWeergavemenu, klik opVernieuwende website uit de zone Vertrouwde weergeven.
 5. Op deStatusadresbalk van Internet Explorer bevestigen dat de site is nu deVertrouwde sites zone.

Meer informatie

 • Als u een Internet-site probeert te gebruiken scripting of ActiveX besturingselementen een dialoogvenster weergegeven om u te waarschuwen. U kunt de Internet-site toevoegen de zone Vertrouwde sites rechtstreeks vanuit dit dialoogvenster. Als u deze hebt uitgeschakeld dialoogvenster activeren in het dialoogvenster in Internet Explorer. Hiertoe Volg deze stappen:
  1. Op deExtramenu, klik opInternet-opties.
  2. Op deGeavanceerdetabblad selecterenDialoogvenster van verbeterde beveiliging weergeven.
 • Een webpagina kan deel uitmaken van één zone tegelijk; u een pagina kan toevoegen aan de zone Vertrouwde websites en Lokaal intranet zone.
 • Wanneer u een webpagina aan de zone Vertrouwde sites toevoegt, worden het domein voor die pagina toevoegt. Alle pagina's in dat domein zijn daarom ook toegevoegd. Als u bijvoorbeeldhttp://www.Microsoft.com/windowsxp/expertzone/de zone Vertrouwde websites toevoegt u ookhttp://www.Microsoft.com. Als u vervolgens de website Windows Help en ondersteuning wilt u moet toevoegenhttp://support.Microsoft.comafzonderlijk, omdat de website Windows Help en ondersteuning in een afzonderlijke domein.
 • Internet Explorer onderhoudt twee verschillende lijsten met sites voor de zone Vertrouwde websites. De ene lijst geldt wanneer Verbeterde beveiliging configuratie is ingeschakeld en een aparte lijst geldt wanneer de verbeterde beveiliging is uitgeschakeld. Wanneer u een webpagina toevoegt aan de vertrouwde zone voor sites u zijn deze alleen toegevoegd aan de lijst die wordt gebruikt.
 • U kunt wildcard(s) toevoegen van alle subdomeinen voor een domein. U kunt bijvoorbeeld toevoegen*. microsoft.comde lijst zowel voegthttp://www.Microsoft.comenhttp://support.Microsoft.com.
 • Veel internetsites gebruiken meerdere domein host hun inhoud. Mogelijk moet u meerdere domeinen toevoegen aan de zone Vertrouwde sites hebben volledige functionaliteit van één site.
 • Tijdens de installatie kunt u veel sites tegelijkertijd toevoegen de zone Vertrouwde websites door bepaalde instellingen in Unattend.txt. Voor meer informatie, Zie het Leesmij-bestand in Deploy.cab op de Windows-CD. U ook kunt Groepsbeleid toevoegen en beheren van meerdere sites. Voor meer informatie, Zie de Microsoft Windows Server 2003 Deployment Kit.

Eigenschappen

Artikel ID: 816465 - Laatste beoordeling: woensdag 28 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbbug kbprb kbmt KB816465 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:816465

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com