Πώς να βεβαιωθείτε ότι έχουν δημιουργηθεί εγγραφές SRV DNS του ελεγκτή τομέα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 816587 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για την έκδοση Microsoft Windows 2000 του παρόντος άρθρου, δείτε 241515.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο επαλήθευσης θέσης υπηρεσίας (SRV) εγγραφές πόρων του εντοπισμού ελεγκτή τομέα μετά την εγκατάσταση του ενεργού Υπηρεσία καταλόγου του καταλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες

Εγγραφή SRV είναι μια εγγραφή πόρου συστήματος ονομάτων τομέα (DNS) που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση υπολογιστών που περιλαμβάνουν συγκεκριμένες υπηρεσίες. Πόρων SRV Οι εγγραφές χρησιμοποιούνται για να εντοπίσουν ελεγκτές τομέα υπηρεσίας καταλόγου Active Directory. Για να επαληθεύσετε Εγγραφές πόρων SRV εντοπισμού ελεγκτή τομέα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μέθοδοι.

Διαχείριση DNS

Μετά την εγκατάσταση της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory σε ένα διακομιστή που εκτελεί το Υπηρεσία Microsoft DNS, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κονσόλα DNS Management για να επιβεβαιώσετε ότι τις κατάλληλες ζώνες και τις εγγραφές πόρων δημιουργήθηκαν για κάθε ζώνη DNS.

Υπηρεσία καταλόγου Active Directory δημιουργεί τις εγγραφές SRV στους παρακάτω φακέλους όπου Όνομα_τομέα είναι το όνομα του τομέα σας:
Forward Lookup Zones /Όνομα_τομέα/_msdcs/DC/_sites/Default-First-Site-Name/_tcp forward Lookup Zones /Όνομα_τομέα/_msdcs/DC/_tcp

Σε αυτές τις θέσεις, θα πρέπει να εμφανίζεται μια εγγραφή SRV για το παρακάτω υπηρεσίες:
_KERBEROS
_ldap

Netlogon.DNS

Εάν χρησιμοποιείτε διακομιστές Microsoft DNS για να υποστηρίξει ενεργές Κατάλογος, μπορείτε να επαληθεύσετε εγγραφές πόρων SRV εντοπισμού προβάλλοντας Netlogon.dns. Netlogon.DNS βρίσκεται στο του το φάκελο %SystemRoot%\System32\Config. Μπορείτε να Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπως το Σημειωματάριο της Microsoft, για να προβάλετε αυτό το αρχείο.

Το πρώτη εγγραφή του αρχείου είναι ο ελεγκτής τομέα Lightweight Directory Εγγραφή SRV Protocol (LDAP) πρόσβασης. Αυτή η εγγραφή πρέπει να εμφανίζεται παρόμοιο με το ακολουθεί:
_ldap._tcp.Όνομα_τομέα

Το Nslookup

Το Nslookup είναι ένα εργαλείο γραμμής εντολών που εμφανίζει πληροφορίες μπορείτε να χρησιμοποιείται για τη διάγνωση της υποδομής του συστήματος ονομάτων τομέα (DNS).
Για να χρησιμοποιήσετε την εντολή Nslookup Για να επαληθεύσετε τις εγγραφές SRV, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Για το DNS, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση.
 2. Με το Άνοιγμα πλαίσιο, πληκτρολογήστεcmd.
 3. Τύπος το Nslookup, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ΕΙΣΑΓΆΓΕΤΕ.
 4. Τύπος Ορισμός τύπου = όλων, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ΕΙΣΑΓΆΓΕΤΕ.
 5. Τύπος_ldap._tcp.DC._msdcs.Όνομα_τομέα, όπουΌνομα_τομέα είναι το όνομα του τομέα σας και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.
Το Nslookup επιστρέφει μία ή περισσότερες θέση υπηρεσία SRV εγγραφών που εμφανίζονται με την ακόλουθη μορφή, όπου Όνομα_διακομιστή είναι όνομα κεντρικού υπολογιστή του ελεγκτή τομέα και όπου Όνομα_τομέα είναι ο ελεγκτής τομέα στον τομέα ανήκει, και Server_IP_Address είναι ο τομέας διεύθυνση Internet Protocol (IP) του ελεγκτή:
Server: localhost
Address: 127.0.0.1
_ldap._tcp.dc._msdcs.Domain_Name
SRV service location:
	priority	= 0
	weight		= 100
	port		= 389
	srv hostname	= Server_Name.Domain_NameServer_Name.Domain_Name		internet address = Server_IP_Address

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές SRV που έχουν καταχωρηθεί από Netlogon, ανατρέξτε στην ενότητα "SRV εγγραφές έχουν καταχωρηθεί από NetLogon" στο έγγραφο TechNet Πώς DNS υποστηρίζει Active Directory έργων. Για να προβάλετε αυτό το έγγραφο, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο web:
http://technet2.Microsoft.com/windowsserver/en/library/9D62E91D-75C3-4A77-AE93-A8804E9FF2A11033.mspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 816587 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB816587 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:816587

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com