Πρόγραμμα οδήγησης ATAPI καθυστερεί πολύ να επανέλθει από κατάσταση αναμονής

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 816764 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το αρχείο έχει αρχειοθετηθεί. Προσφέρεται “ως έχει” και δεν θα ενημερώνεται πια.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Υπολογιστές που διαθέτουν ελεγκτές συσκευών αφαιρούμενου δίσκου, όπως CardBus ή μοχλός μνήμης, μπορεί να καθυστερούν πολύ να επανέλθει από κατάσταση αναμονής, εάν υπάρχει μια δισκέτα με τον ελεγκτή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Microsoft Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Windows χρειάζονται άμεση πρόσβαση σελιδοποίησης τα περιεχόμενα του αρχείου όταν βγαίνει από την κατάσταση αναμονής. Το πρόγραμμα οδήγησης Atapi.sys πρέπει να περιμένετε για συσκευές που περιέχουν αρχεία σελιδοποίησης να είναι διαθέσιμες όταν χρειάζονται από τα Windows. Αυτό αναγκάζει το Atapi.sys πρόγραμμα οδήγησης να διαρκέσει πολύ χρόνο κατά την επαναφορά.

Κατά την επαναφορά των Windows, το πρόγραμμα οδήγησης δεν έχει αναμονής για τις συσκευές δίσκου που δεν περιέχουν τα αρχεία σελιδοποίησης. Αυτό μειώνει το χρόνο που απαιτείται για την επαναφορά από κατάσταση αναμονής.

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 816764 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnosurvey kbarchive kbtshoot kbwinxpsp2fix kbstoragedev kbddk kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB816764 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:816764

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com