ATAPI-stuurprogramma duurt lang bymodus

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 816764 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Computers met verwisselbare schijf apparaatcontrollers dergelijke CardBus-of Memory Stick duurt lang uit de stand-by als Er is een schijf in de controller.

Oplossing

Verkrijgen om dit probleem oplossen door de meest recente servicepack voor Microsoft Windows XP. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Meer informatie

Windows moet u direct toegang tot het wisselbestand wanneer inhoud afkomstig is van de stand-by. Het stuurprogramma Atapi.sys moet wachten tot apparaten bevatten wisselbestanden beschikbaar zijn wanneer ze Windows nodig. Hierdoor wordt de Atapi.sys stuurprogramma om lange tijd hervatten.

Wanneer Windows wordt hervat de stuurprogramma hoeft niet te wachten op de schijfapparaten geen wisselbestand bevatten bestanden. Hierdoor duurt bymodus.

De producten die in dit artikel besproken worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van zijn Microsoft. Microsoft biedt geen garantie, impliciet of anderszins, met betrekking tot de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 816764 - Laatste beoordeling: donderdag 27 februari 2014 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbtshoot kbwinxpsp2fix kbstoragedev kbddk kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB816764 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:816764

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com