Kuvatiedostot eivät näy, kun WWW-sivua tarkastellaan Internet Explorer 6 SP1:ssä

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 817177 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Kun kuvatiedostoja sisältävää WWW-sivua tarkastellaan Internet Explorer 6 Service Pack 1:ssä (SP1), saattaa ilmetä seuraavia ongelmia:
 • Jotkin kuvat eivät näy WWW-sivulla.
 • Internet Explorer ei välttämättä näytä enää kuvia, ennen kuin käynnistät sen uudelleen.

Syy

Internet Explorer ei tunnista kuvatiedoston otsikkoalueen loppua, jos otsikkoalue on puskurin lopussa kuvan lataamisen aikana. Tämän vuoksi Internet Explorer ei voi näyttää kuvaa, koska se ei pysty havaitsemaan, kun kuva on ladattu kokonaan.
Huomautus Internet Explorer käyttää aina sisäistä puskuriaan tietojen lataamiseen. Puskurin koko määrittyy tietokoneympäristön mukaan. Tämän vuoksi puskurin koko muuttuu dynaamisesti. Käyttäjät eivät pysty muuttamaan puskurin kokoa.

Ratkaisu

Korjaustiedoston tiedot

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tämä tietty ongelma. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.

Tiedostojen tiedot

Tämän korjaustiedoston englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
  Päiväys  Aika    Versio   Koko   Tiedostonimi
  --------------------------------------------------------
  31.7.2003 19:43 6.0.2800.1240 2,798,592 Mshtml.dll
Huomautus Tiedostoriippuvuuksien vuoksi tämä korjaustiedosto vaatii Internet Explorer 6 Service Pack 1:n (SP1).

Saat lisätietoja uusimman Internet Explorer 6.0 Service Pack -päivityksen hankkimisesta napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
328548 Internet Explorerin 6:n uusimman Service Pack -päivityspaketin hankkiminen


Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa.

Enemmän tietoa

Saat lisätietoja korjaustiedostopakettien nimeämiskäytännöstä napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
816915 Microsoft Windows -korjaustiedostopakettien uusi nimeämiskäytäntö (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Tässä artikkelissa mainitut kolmansien osapuolten tuotteet ovat Microsoftista riippumattomien yritysten valmistamia. Microsoft ei anna näiden tuotteiden suorituskykyä tai luotettavuutta koskevaa takuuta.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 817177 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2008 - Versio: 5.8
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • the operating system: Microsoft Windows XP
  • the operating system: Microsoft Windows XP SP1
  • Microsoft Windows 2000 Service Pack 2
  • Microsoft Windows 2000 Service Pack 3
  • Microsoft Windows NT 4.0 Service Pack 6a
  • Microsoft Windows Millennium Edition
  • Microsoft Windows 98 Second Edition
Hakusanat: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbfix kbbug kbqfe KB817177

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com