Publisher 2003: U kunt de map Support niet zien

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 817492 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u Microsoft Office Publisher 2003 weergeven Webpagina's die zijn gepubliceerd op een site WebFolder ingeschakeld deIndexPageName_bestanden map met ondersteunende bestanden niet mogelijk in Publisher 2003 of in Microsoft Windows Verkenner zichtbaar zijn. Echter, u een bestaande set van Publisher 2003 webpagina's naar uw website kunt publiceren en de pagina's via de webbrowser bekijken.

Oorzaak

Dit probleem treedt op als u u een webpagina publiceert een WebFolder en u hebt geconfigureerd Webopties ondersteunende bestanden maken map.

Workaround

Opmerking Dit probleem omzeilen die de ondersteunende mappen zichtbaar zijn als je een FTP-verbinding maken met uw website of access via uw Internet serviceprovider (ISP) on line mappen Bestandsbeheer. De ondersteunende mappen weergeven met een van de volgende methoden.

FTP-verbinding maken

U kunt een FTP-verbinding naar uw website maken met toevoegen Wizard netwerklocatie.
\
OpmerkingNiet alle internetproviders bieden FTP-toegang tot de bestanden die zijn opgeslagen op hun servers. Voordat u met de volgende stappen verdergaat moet u ervoor alle informatie hebt u een FTP-verbinding instellen. Voor meer informatie over verbinding maken met uw website via een FTP-verbinding u wellicht contact opnemen met uw Internetprovider of uw Internetprovider help-pagina's of documentatie.
 1. Klik opStart, en klik vervolgens opMijn Netwerklocaties.
 2. Klik opEen netwerklocatie toevoegen.
 3. Klik opVolgende, klik opKies een andere netwerklocatie, en klik vervolgens opVolgende.
 4. In deInternet-ofvak Typ het adres van de FTP-verbinding met uw website en klik vervolgens opVolgende.
 5. Schakel deAnoniem aanmeldenselectievakje.
 6. In deGebruikersnaamTyp uw gebruikersnaam en klik vervolgens opVolgende. Uw gebruikersnaam wordt toegewezen door uw INTERNET-PROVIDER.
 7. Typ een naam voor deze verbinding en klik vervolgens opVolgende.
 8. Selecteer deOpen dit netwerk plaatsen wanneer ik Klik op Voltooienen klik vervolgens opVoltooien.
 9. Typ uw wachtwoord en klik vervolgens opAanmelden. Nu kopiëren en bestanden uploaden naar de mappen die u niet via bekijken kan een WebFolder verbinding.

De beheerprogramma's van uw ISP-bestand gebruiken

Als u de hulpprogramma's gebruiken die zijn geleverd door uw Internetprovider Access en bestanden op uw website wijzigen, het bestandsbeheer van het bekijken en wijziging on line documentatie van uw Internetprovider.

De optie 'Ondersteunende bestanden indelen in een map' uitschakelen

U kunt de optie een ondersteunende map uitschakelen wanneer u een website met Publisher is gemaakt met een Internetprovider publiceren. U doet dit als volgt:
 1. Op deExtramenu, klik opOpties.
 2. Klik op deWebtabblad.
 3. Schakel onder opslaan, deOrdenen ondersteunend bestand in een mapen klik vervolgens opOK.
 4. De website publiceren naar uw Internetprovider. Klik hiertoe opPubliceren op het Webop deBestandmenu.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is aan het begin van dit artikel.

Eigenschappen

Artikel ID: 817492 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Publisher 2003
Trefwoorden: 
kbnofix kbwebfolder kbbug kbprb kbmt KB817492 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:817492

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com