Network Monitor protocol cauze "Stop codul de eroare 0x000000D1 (DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL)" la închiderea adaptor

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 817864
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

După ce ieșiți din programul Network Monitor, dvs. computerul poate înceta să răspundă (se blochează) și este posibil să primiți următoarea eroare mesaj pe un ecran albastru:
STOP 0X000000D1 (0x00000000, 0x00000002, 0x00000000, 0xF9C8D886)
Notă Parametrul ultima din codul de oprire poate diferi.

CAUZĂ

Această problemă poate apărea dacă monitorului rețea protocol driver, Nmnt.sys, sunt descărcate în anumite circumstanțe.
Unele adaptorul de re?ea miniports sau rețea șofer Interface Specification (NDIS) intermediare drivere trimiteți mesajul statutul de "NDIS_STATUS_CLOSING" legat protocoale atunci când shutting jos. Această stare NDIS provoacă monitorului rețea protocol driver pentru a nu reușesc cu eroare bugcheck: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (0xd1)

Miniports adaptor de rețea sau NDIS drivere nu trebuie să indice NDIS_STATUS_CLOSING, și atunci când este posibil, trebuie să fie corectate driverele care face acest lucru. Cu toate acestea, în aceste scenarii în cazul în care aceasta nu poate fi efectuată, această remediere rapidă conține o înlocuirea Network Monitor protocol driver care poate trata corect acest lucru starea.

REZOLUȚIE

Service Pack informații

Pentru a rezolva această problemă, obțineți cel mai recent service pack pentru Microsoft Windows 2000. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
260910 Cum să obțineți cele mai recente Windows 2000 Service Pack

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, prezintă o cerere în Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice de depanare sunt necesare, trebuie să creați o solicitare de imagini separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de serviciu, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.
Engleză versiunea din această remediere are atributele de fișier (sau ulterior) care sunt incluse în următorul tabel. Datele și orele pentru aceste fișiere sunt enumerate în coordonate ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila din instrumentul dată și oră din panoul de Control.
  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  01-Apr-2003 20:32 5.0.2195.6699   37,552 Nmnt.sys


				

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate la începutul acestui articol. Această problemă a fost corectată în primul rând în Microsoft Windows 2000 Service Pack 4.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru informații suplimentare despre modul de pentru a obține o remediere rapidă pentru Windows 2000 Datacenter Server, faceți clic pe următorul număr de articol mai jos pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
265173 Programul Datacenter și Windows 2000 Datacenter Server produs

Proprietă?i

ID articol: 817864 - Ultima examinare: 31 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwin2ksp4fix kberrmsg kbprb kbddk kbwin2000presp4fix kbfix kbbug kbmt KB817864 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:817864

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com