Hoofdletters met Windows XP en Interix-subsysteem of SFU inschakelen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 817921 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BelangrijkDit artikel bevat informatie over het register. Voordat u het register wijzigen, moet u back-up en zorg dat u weet hoe u het register kunt herstellen als er een probleem optreedt. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over de back-up, terugzetten en het register bewerken:
256986Beschrijving van het Microsoft Windows-register
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u Interix 2.2 op een computer met Microsoft Windows XP gebruikt, kunt u de bestanden met de naam zoals 'abc.txt', 'Abc.txt' en 'ABC niet gebruiken.TXT"in dezelfde Directory. Dit probleem kan ook optreden als u Windows Services voor Unix 3.0 installeert en het standaardgedrag van Windows XP Setup SFU 3.0 niet wijzigen. Dit probleem treedt niet op als u Windows NT of Windows 2000.

Oorzaak

De Windows XP-subsystemen dan het Win32-subsysteem zijn geval behouden maar niet hoofdlettergevoelig. Echter zijn, in eerdere versies van Windows dan het Win32-subsysteem subsystemen standaard hoofdlettergevoelig.

Oplossing

WaarschuwingOnjuist gebruik van Register-Editor kan ernstige problemen dat u uw besturingssysteem opnieuw installeren. Microsoft kan niet garanderen dat problemen die voortvloeien uit onjuist gebruik van Register-Editor kunnen worden opgelost. Gebruik Register-Editor op eigen risico.

Het gedrag van Windows XP wijzigen nadat u Windows Services voor Unix of wanneer u Interix 2.2, moet u de volgende registersleutel toevoegen en start de computer:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Kernel


Naam:
ObCaseInsensitive

Gegevenstype: REG_DWORD
Gegevens: 0 (hoofdlettergevoelig)

Meer informatie

Ondersteuning van standaard UNIX-gedrag kunt u het standaardgedrag van Windows XP voor niet-Win32-subsystemen wijzigen wanneer u de basishulpprogramma (die de Interix-subsysteem installeren) of de Server voor NFS installeert Windows Services voor UNIX. Als u hoofdlettergevoeligheid inschakelt en de Server voor NFS en de basishulpprogramma later verwijderen, herstelt Windows Services voor UNIX Setup standaard, niet hoofdlettergevoelig gedrag van de niet-Win32-subsystemen.

Eigenschappen

Artikel ID: 817921 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Interix 2.2 Standard Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows-services voor UNIX 3.0 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbunixservice kbhowto kbmt KB817921 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:817921

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com