U kunt persoonlijke contactpersonen in een gedeelde map niet openen wanneer ze worden opgenomen in openbare distributielijsten in Outlook

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 817967 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een gebruiker de machtiging revisor voor Outlook geeft De contactpersonenmap, zij contactpersonen die u hebt gemarkeerd als privé niet zien.

Echter, als u een persoonlijke contactpersoon hebt opgenomen in een openbare distributielijst, wordt de gebruiker met machtiging Lezer kunt openen de distributie lijst en open de distributielijst in uw persoonlijke contactpersoon in tegenstelling tot de verwachtingen.

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, gebruikt de volgende methoden:
  • Een persoonlijke contactpersoon niet opnemen in een openbare distributie lijst.

    - of -
  • Maak een persoonlijke distributielijst met een particulier contactpersoon.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is aan het begin van dit artikel.

Eigenschappen

Artikel ID: 817967 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office Outlook 2007
Trefwoorden: 
kbcontacts kbnofix kbprb kbmt KB817967 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:817967

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com