Εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους και δεν μπορεί να ανοίξει τα αρχεία που έχουν αποθηκευτεί με μια διαδρομή UNC στο PowerPoint

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 818225 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ανοίγετε το αρχείο Play.bat που δημιουργείται με τη δυνατότητα πακέτου για CD στο Microsoft Office PowerPoint 2003 ή στο Microsoft Office PowerPoint 2007 ή, και τη θέση του αρχείου δέσμης γίνεται χρησιμοποιώντας μια διαδρομή Universal Naming Convention (UNC), ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Το PowerPoint Viewer δεν είναι δυνατό να βρείτε το αρχείο <unc path="">\file.ppt</unc>
ΣΗΜΕΙΩΣΗΈνα παράδειγμα της διαδρομής UNC είναι ως εξής:
\\ΟΝΟΜΑ_ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ\SHARENAME...\Play.bat
Σε αυτό το παράδειγμα,ΟΝΟΜΑ_ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗANDSHARENAMEΟι χαρακτήρες κράτησης θέσης για το όνομα του διακομιστή και το όνομα του κοινόχρηστου στοιχείου δικτύου στη διαδρομή UNC.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει εάν ο κατάλογος εργασίας δεν έχει ρυθμιστεί σωστά για τη θέση του αρχείου δέσμης ή το πρόγραμμα προβολής δεν μπορεί να επιλύσει τις θέσεις των αρχείων σε μια διαδρομή UNC που αναφέρεται στο αρχείο λίστας αναπαραγωγής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό το ζήτημα δεν παρουσιάζεται όταν το πακέτο αποθηκεύεται στον τοπικό κατάλογο.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Συνδεθείτε με τη θέση δικτύου από την αντιστοίχιση του γράμματος μονάδας δίσκου στο κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου που περιέχει την παρουσίασή σας.
  • Για να δημιουργήσετε μια συντόμευση για την εκτέλεση της εντολής στο αρχείο δέσμης που χρησιμοποιεί μια πλήρως προσδιορισμένη διαδρομή UNC (χρήση διπλά-εισαγωγικά γύρω από παραστάσεις, εάν η διαδρομή περιέχει κενά διαστήματα). Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το αρχείο δέσμης ενεργειών που μπορεί να περιέχει:
    Run:  "\\server\share\Package for CD\pptview.exe" /L "\\server\share\Package for CD\playlist.txt"

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 818225 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbopenfile kberrmsg kbprb kbmt KB818225 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:818225

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com