De functie E-mail voor werkgroep in Project 2003 inschakelen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 818337 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BelangrijkDit artikel bevat informatie over het register. Voordat u het register wijzigen, zorg ervoor dat u back-up en zorg ervoor dat u begrijpen hoe u het register kunt herstellen als er een probleem optreedt. Informatie over de back-up, herstellen, en het register bewerken, klik op de volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
256986Beschrijving van het Microsoft Windows-register
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

De functie werkgroepberichten is een functie die beschikbaar in eerdere versies van Microsoft Project was. Deze functie is ook beschikbaar in Microsoft Office Project 2003. Echter, deze niet automatisch ingeschakeld nadat u Microsoft Office Project 2003. Dit artikel wordt beschreven hoe de functie werkgroepberichten van Project 2003.

Meer informatie

OpmerkingDe functie E-mail voor werkgroep is een niet-ondersteunde functie van Project 2003 en is niet gepland voor toekomstige versies van Microsoft Project.

Als u gebruikt de functie E-mail voor werkgroep in eerdere versies van Project en plan gebruiken in Project 2003, kan het opnieuw als een tussentijdse oplossing worden terwijl u van plan uw verplaatsen naar een alternatieve methode voor toekomstige samenwerking bent versies van Project. Zal de werkgroep stoppen De functie e-mail in alle toekomstige versies van Project en eerdere versies van de De functie E-mail voor werkgroep worden niet ondersteund. Bovendien geen technische ondersteuning is beschikbaar voor de functie E-mail voor werkgroep als zich een problemen na het inschakelen voor gebruik met Project.

U kunt downloaden Project 2003 Workgroup Message Handler van het Microsoft Downloadcentrum. Ga hiervoor naar de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=6382c615-1090-452c-8eba-4025b8976c18&displaylang=en
U kunt na het downloaden van bestanden van de Handler voor werkgroepberichten een van de volgende handelingen uit:
 • Kopieer de inhoud van de download WGFILES netwerk delen en vertel uw middelen WGSetup.exe uitvoeren vanaf het netwerk delen.
 • Kopieer de bestanden van de WGFILES downloaden op twee diskettes schijven met het bestand Prk2k_2.cab op een diskette en alle andere bestanden Extarct.exe, Prk2k_1.cab, Setup.ini, Setup.tdf, WGSetup.exe, WGSetup.1st, WGSetup.inf en WGSetup.stf op de diskette. Wanneer u klaar bent bestanden kopiëren naar diskettes, distribueren naar uw bronnen en Deze WGSetup.exe uitvoeren vanaf een diskette hebt.
 • Kopieer de inhoud van de WGFILES naar de map op de computer waar de Handler voor werkgroepberichten uitvoeren. Uitvoeren WGSetup.exe uit die map.
Nadat u de Handler voor werkgroepberichten op de computer Wanneer Project 2003 is geïnstalleerd, moet u een wijziging aanbrengt in het register de functie inschakelen. Hiertoe de volgende stappen uit.

WaarschuwingAls u de Register-Editor onjuist gebruikt, kunnen er ernstige problemen dat u uw besturingssysteem opnieuw installeren. Microsoft kan niet garanderen dat u problemen die voortvloeien oplossen kunt uit het register Editor onjuist. Gebruik Register-Editor op eigen risico.
 1. Project afsluiten.
 2. Klik opStart, en klik vervolgens opUitvoeren.
 3. In deOpenin het vakRegedit, en klik vervolgens opOK.
 4. Zoek en selecteer de volgende registersleutel sleutel:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\MS Project\Options
 5. Nadat u de sleutel die is opgegeven in stap 4, punt naarNieuweop deBewerkenmenu en klik vervolgens opSleutel.
 6. TypeWerkgroep, en druk vervolgens op INVOEREN.
 7. Selecteer deWerkgroepsleutel.
 8. Nadat u deWerkgroepsleutel WijsNieuweop deBewerkenmenu en klik vervolgens opTekenreekswaarde.
 9. TypeE-mail voor werkgroep, en druk vervolgens op INVOEREN.
 10. Op deBestandmenu, klik opAfsluitenRegister-Editor afsluiten.

Eigenschappen

Artikel ID: 818337 - Laatste beoordeling: zondag 18 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Project Professional 2003
 • Microsoft Office Project Standard 2003
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB818337 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:818337

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com