Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους "Η τροποποίηση αυτή δεν επιτρέπεται επειδή το έγγραφο είναι κλειδωμένο" μήνυμα όταν τροποποιείτε ένα έγγραφο στο Word 2007 ή στο Word 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 818852 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να κάνετε αλλαγές σε ένα έγγραφο του Microsoft Office Word 2007 ή σε ένα έγγραφο του Microsoft Word 2003, μπορείτε εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα:
Η τροποποίηση αυτή δεν επιτρέπεται, επειδή το έγγραφο είναι κλειδωμένο.
Όταν προσπαθείτε να βρείτε μια περιοχή σε ένα προστατευμένο έγγραφο Word που μπορείτε να επεξεργαστείτε (για παράδειγμα, κάνετε κλικ στο κουμπί Εύρεση της επόμενης περιοχής όπου να επεξεργασία από το Προστασία Το έγγραφο παράθυρο εργασιών), λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα:
Το Word ολοκλήρωσε την αναζήτηση του το έγγραφο.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει αν το έγγραφο προστατεύεται με επεξεργασίας περιορισμού του Χωρίς αλλαγές (μόνο για ανάγνωση) ή Σχόλια.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, κάντε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με την έκδοση του Word.

Το Word 2007

 • Από το Αναθεώρηση καρτέλα, κάντε κλικ στοΝέο σχόλιο.

  Σημείωση Εάν εισαγάγετε τα σχόλιά σας σε αυτό το έγγραφο, μπορείτε να αποθηκεύσετε σας αλλαγές και στη συνέχεια να επιστρέψετε το έγγραφο στον αποστολέα με σας σχόλια.
 • Με το Προστασία εγγράφου παράθυρο εργασιών, κάντε κλικ στοΑπεριόριστη πρόσβαση.

  Σημείωση Εάν το Κατάργηση προστασίας εγγράφου εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου, το έγγραφο προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Δεν μπορείτε να διακόψετε η προστασία σε αυτό το έγγραφο εκτός και αν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης.

Το Word 2003

 • Από το Εισαγωγή μενού, κάντε κλικ στο κουμπίΣχόλια.

  Σημείωση Εάν εισαγάγετε τα σχόλιά σας σε αυτό το έγγραφο, μπορείτε να αποθηκεύσετε σας αλλαγές και στη συνέχεια να επιστρέψετε το έγγραφο στον αποστολέα με σας σχόλια.

  - ή -
 • Από το Προστασία εγγράφου παράθυρο εργασιών, κάντε κλικ στοΔιακοπή προστασίας.

  Σημείωση Εάν το Κατάργηση προστασίας εγγράφου εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου για Μπορείτε να πληκτρολογήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, το έγγραφο είναι προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης και δεν είναι δυνατό να σταματήσει η προστασία σε αυτό το έγγραφο εκτός και αν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 818852 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Office Word 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbbug kbprb kbmt KB818852 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:818852

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com