Windows Verkenner weergegeven niet meer webweergavesjablonen of HTML-aanpassingen (met Folder.htt)

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 819028 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BELANGRIJK: Dit artikel bevat informatie over het register. Voordat u het register wijzigen, moet u back-up en zorg dat u weet hoe u het register kunt herstellen als er een probleem optreedt. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over de back-up, terugzetten en het register bewerken:
256986Beschrijving van het Microsoft Windows-register
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Standaard versies van Windows die aan het begin van dit artikel niet weergegeven Web weergave sjablonen (Folder.htt) uit eerdere versies van Windows of HTML-aanpassingen van webweergavesjablonen (via Folder.htt) voor lokale of netwerk mappen in Windows Verkenner. Standaard deze producten deze functie uitschakelen om te voorkomen dat mogelijk onveilige inhoud worden uitgevoerd wanneer u een map op uw lokale computer of op uw lokale netwerk (LAN opent).

OpmerkingDeze producten nog weergeven webweergavesjablonen voor sommige geregistreerde shell-uitbreidingen (webmappen) bijvoorbeeld Microsoft SharePoint Team Services-mappen.

In dit artikel wordt beschreven hoe u op Web view functionaliteit voor lokale of netwerkmappen in Windows Verkenner in de producten die aan het begin van dit artikel. Een map weergeven in de weergave, kunt u de volgende beleidsregels:
 • Alleen weergeven webweergavesjablonen of aanpassingen die zijn geregistreerd.
 • Alle websjablonen voor weergave en aanpassingen, maar u waarschuwen over sjablonen of aanpassingen die niet zijn geregistreerd.
 • Terugkeren naar het vorige gedrag en alle websjablonen voor weergave en aanpassingen, maar u waarschuwen over sjablonen en aanpassingen mogelijk onveilige scripts bevatten.
OpmerkingU kunt webweergave voor alle weergaven van Windows Verkenner tenzij u klassieke Windows-mappen.

Meer informatie

WAARSCHUWING: Als onjuist gebruik van Register-Editor kan ernstige problemen dat u uw besturingssysteem opnieuw installeren. Microsoft kan niet garanderen dat problemen die voortvloeien uit onjuist gebruik van Register-Editor kunnen worden opgelost. Gebruik Register-Editor op eigen risico.HTML-sjablonen (Folder.htt) voor webweergave waren opgenomen in eerdere versies van Windows. U kunt aangepaste Folder.htt-bestanden maken, handmatig of met de Wizard deze map aanpassen in Windows 2000.

OpmerkingWindows XP en Windows Server 2003 geen Wizard deze map aanpassen.

De volgende drie registerwaarden zijn toestaan Web view functionaliteit in Windows Server 2003, Windows XP SP1 en Windows 2000 SP3 beschikbaar.

Deze registerwaarden maken in de volgende registersleutel:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
Waardenaam: AllowLegacyWebView
Soort waarde: DWORD
Waardegegevens: 1

Beschrijving: Staat Windows webweergavesjablonen of aanpassingen (Folder.htt) een MD5-hash die is geregistreerd bij Windows hebben weergegeven. Alleen Windows 2000 Web sjablonen en sjablonen voor bepaalde dop hebben extensies, zoals Microsoft SharePoint Team Services-mappen (webmappen) standaard een MD5-hash die is geregistreerd bij Windows. Geen webweergavesjablonen of aanpassingen die een hash geregistreerd weergegeven.

Waardenaam: AllowUnhashedWebView
Soort waarde: DWORD
Waardegegevens: 1

Beschrijving: Staat Windows webweergavesjablonen en aanpassingen (Folder.htt) die een MD5-hash die is geregistreerd bij Windows weergegeven. In dit geval bericht een beveiliging voor webweergavesjablonen of aanpassingen die een hash geregistreerd. Als u opJahet bericht beveiliging registreert de hash voor de sjabloon of de aanpassing. Wanneer Windows de webweergavesjablonen later weergeeft, wordt het bericht niet wordt.

Waardenaam: RevertWebViewSecurity
Soort waarde: DWORD
Waardegegevens: 1

Beschrijving: Staat Windows webweergavesjablonen en aanpassingen (Folder.htt) die een MD5-hash die is geregistreerd bij Windows weergegeven. In dit geval wordt een bericht alleen voor webweergavesjablonen of aanpassingen mogelijk onveilige scripts bevatten. Dit is hetzelfde probleem in Windows XP SP1 en Windows 2000 SP3 voordat optreedt. Dit beleid werkt u moet ook instellen deAllowLegacyWebViewde waarde 1.
Windows slaat standaard de weergave-instellingen voor mappen in het register. Deze functie wilt uitschakelen, klik op uit deInstellingen voor elke map opslaanonder het selectievakjeGeavanceerde instellingenop deWeergavetabblad van hetMapoptieshet dialoogvenster. Als deze functie is ingeschakeld, lijkt de beleidsregels die eerder in dit artikel wordt beschreven niet werken met mappen die u eerder hebt geopend. Opnieuw om dit probleem oplossen door de mapinstellingen in Windows Verkenner. U doet dit als volgt:
 1. Klik in Windows VerkennerExtra, en klik vervolgens opMapopties.
 2. Op deWeergaveen klik opAlle mappen herstellen.
OpmerkingDeze procedure stelt de mapinstellingen instellingen die van kracht waren toen Windows werd geïnstalleerd.

Bezoek de volgende Microsoft-websites voor meer informatie over het Web:
http://msdn.Microsoft.com/msdnmag/Issues/01/11/XPShell/default.aspx

http://msdn.Microsoft.com/msdnmag/Issues/0600/w2kui2/default.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 819028 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB819028 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:819028

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com