Frissített USB 2.0 szabványú illesztőprogramok a Windows 2000 Service Pack 4 (SP4) szervizcsomagban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 819332 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Windows 2000 rendszer számára frissített Universal Serial Bus (USB) 2.0 illesztőprogram-összetevők találhatók a Windows 2000 Service Pack 4 (SP4) szervizcsomagban. A Windows 2000 SP4 szervizcsomag által javított problémák leírása a Microsoft Tudásbázis következő cikkeiben található:
811011 A számítógép hibernált állapotból visszatérve nem ismeri fel az USB rendszerű tárolóeszközt (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
814484 Javítás: Az USB 2.0 szabványú hubhoz csatlakoztatott eszközök eltávolítását követően a számítógép nem tér vissza hibernált állapotból (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
319973 USB 2.0 támogatás a Windows 2000 rendszerben (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

További információ

A Windows 2000 SP4 szervizcsomag telepítése előtt érdemes figyelembe venni az alábbi szempontokat:
 • Ha az USB 2.0 szabványt támogató számítógépen a Windows 2000 rendszer már konfigurálva van az USB 2.0 használatára, akkor a számítógépre telepített illesztőprogramokat a Windows 2000 SP4 szervizcsomag telepítése frissíteni fogja.
 • Ha az USB 2.0 szabványt támogató számítógépen a Windows 2000 rendszer még nincs konfigurálva az USB 2.0 használatára, akkor a Windows 2000 SP4 szervizcsomag telepítése után manuálisan kell telepíteni az USB 2.0 illesztőprogramjait. Ehhez tegye a következőket:
  1. Kattintson az asztalon a jobb gombbal a Sajátgép ikonra, és kattintson a Kezelés parancsra.
  2. Kattintson duplán a Rendszereszközök, majd az Eszközkezelő elemre.
  3. Kattintson a Nézet menü Eszközök típus szerint parancsára.
  4. A jobb oldali ablaktáblában kattintson a jobb gombbal az USB 2.0 Enhanced Host Controller Interface (EHCI) állomásvezérlőre, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.

   Az USB 2.0 EHCI állomásvezérlőt a következő eszköztípusok valamelyike alatt találhatja meg az Eszközkezelőben:
   • USB-vezérlők
   • Egyéb eszközök, ahol USB-vezérlőként van feltüntetve, és mellette egy sárga felkiáltójel látható.
  5. Kattintson az Illesztőprogram fülre, majd a Frissítés gombra.
  6. A Eszköz-illesztőprogram frissítése varázsló elindulásakor kattintson a Tovább gombra.
  7. A Hardvereszköz illesztőprogramjának telepítése lapon kattintson a Keressen a hardver számára megfelelő illesztőprogramot (ajánlott) lehetőségre, majd kattintson a Tovább gombra.
  8. Az Illesztőprogram fájljainak helye lapon törölje a jelet a További keresési helyek mezőben a következő jelölőnégyzetekből, majd kattintson a Tovább gombra:
   • Hajlékonylemezes meghajtók
   • CD-ROM meghajtók
   • Hely megadása
   • Microsoft Windows Update
  9. A Windows által ajánlott illesztőprogram telepítéséhez kattintson a Tovább gombra.
  10. Az USB 2.0 állomásvezérlő-illesztőprogramok frissítésének befejezéséhez kattintson a Befejezés gombra.
 • Ha Windows 2000 SP4 rendszert futtató számítógépen elindítja az USB 2.0 szabványú vezérlő hozzáadását, akkor a Hardver hozzáadása/eltávolítása varázsló jelenik meg, és a rendszer kéri az USB 2.0 szabványú vezérlő telepítését. A telepítéshez hajtsa végre a 6-10. lépésekben leírt műveletsort.
 • Ha egy USB 2.0 szabványú vezérlővel rendelkező számítógépre a Windows 2000 SP4 operációs rendszert egy Windows 2000 SP4 integrált CD-ROM-ról (amelyen az SP4 szervizcsomag már a Windows 2000 operációs rendszer részét képezi) telepíti, akkor a Windows 2000 telepítője felismeri az USB 2.0 szabványú vezérlőt, és telepíti az illesztőprogramjait.
A legfrissebb Windows 2000 szervizcsomag beszerzéséről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
260910 A legfrissebb Windows 2000 szervizcsomag beszerzése
Az USB 2.0 Windows operációs rendszer alatt történő használatáról további információt a Microsoft webhelyének következő oldalán talál:
http://www.microsoft.com/whdc/system/bus/USB/USB2support.mspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 819332 - Utolsó ellenőrzés: 2006. március 13. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix KB819332
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com