Αφού απενεργοποιήσετε τη γραμμή γλώσσας στα Windows XP, δεν είναι δυνατό να την ενεργοποιήσετε ξανά

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 819783 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εάν απενεργοποιήσετε τη γραμμή γλώσσας (κάντε δεξιό κλικ στη γλώσσα γραμμή και στη συνέχεια κάντε κλικ Κλείσιμο της γραμμής γλώσσας) σε Windows Υπολογιστή XP ενδέχεται να μην μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη γλώσσα γραμμή πίσω στο.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν έχετε μια ρύθμιση πολιτικής ομάδας που εμποδίζει την πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου των Microsoft Windows XP. Από Σχεδίαση, πρέπει να έχετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου για να ενεργοποιήσετε τη γλώσσα γραμμή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες Service pack

Για να επιλύσετε Αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο στη Microsoft Knowledge Base:
322389 Τρόπος απόκτησης του τελευταίου service pack των Windows XP

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση μπορεί να λάβετε πρόσθετες δοκιμές. Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστάται να περιμένετε έως την επόμενη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη λήψη" στο επάνω μέρος αυτού του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft και υποστήριξη για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Η φόρμα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη λήψη" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή μια επείγουσα επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Αγγλικά η έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία που παρατίθενται στην Συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλετε τις πληροφορίες του αρχείου, είναι Μετατροπή σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε το Ζώνη ώρας καρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" σε στοιχείο ελέγχου Πίνακας.
  Date     Time  Version    Size   File name
  -----------------------------------------------------
  28-May-2003 15:33 5.1.2600.1226 183,296 Msutb.dll 
				

Αφού εφαρμόσετε την επείγουσα επιδιόρθωση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολιτική ομάδας ρύθμιση για να αποτρέψετε τους χρήστες από το κλείσιμο της γραμμής γλώσσας.

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για". Αυτό το ζήτημα διορθώθηκε αρχικά στη Microsoft Το Windows XP Service Pack 2.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να ενεργοποιήσετε τη γραμμή γλώσσας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠίνακας ελέγχου.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Ημερομηνία, ώρα, γλώσσα και τοπικές ρυθμίσεις Επιλογές.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας Επιλογές.
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή του Γλώσσες καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικΛεπτομέρειες.
 5. Από το Ρυθμίσεις καρτέλα, κάντε κλικ στοΓραμμή γλώσσας.
 6. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το Εμφάνιση της γραμμής γλώσσας για το επιφάνεια εργασίας το πλαίσιο ελέγχου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί OK Για να κλείσετε το Κείμενο Υπηρεσίες και γλώσσες εισαγωγής στο παράθυρο διαλόγου.
Αφού εγκαταστήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση που περιγράφεται στο του Ενότητα "Επίλυση" αυτού του άρθρου, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα μητρώο ρύθμιση Για να εμποδίσετε τους χρήστες να απενεργοποιήσετε τη γραμμή γλώσσας. Για να το κάνετε αυτό, Ακολουθήστε τα εξής βήματα
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, Τύπος Regedit με το Άνοιγμα πλαίσιο, και στη συνέχεια Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Εντοπίστε και κατόπιν κάντε κλικ στο ακόλουθο κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft
 3. Από το Επεξεργασία μενού, σημείοΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Κλειδί.
 4. Τύπος MSCTF, και πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 5. Κάντε δεξιό κλικ στη νέα MSCTF το κλειδί, σημείοΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Η τιμή DWORD. ΤύποςDisableCloseButton, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 6. Κάντε διπλό κλικ το DisableCloseButton καταχώρηση, Τύπος 1 με το Η τιμή δεδομένων πλαίσιο, και στη συνέχεια Κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της γραμμής γλώσσας στα Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
306993ΤΡΌΠΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη γραμμή γλώσσας σε Τα Windows XP

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 819783 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbHotfixServer kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB819783 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:819783

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com