Μια σταματά προγραμμάτων την εκτέλεση μιας εργασίας ή το Explorer.exe χρήσεις 100 τοις εκατό από τον Επεξεργαστή όταν εσάς Right-Click είδος στην Εξερεύνηση των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 819946 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν κάνετε δεξιό κλικ σε ένα στοιχείο (όπως ένα αρχείο, ένα φάκελο ή μια σύνδεση δικτύου) στην Εξερεύνηση των Windows ή στο εικονίδιο ο υπολογιστής μου, άλλα προγράμματα ενδέχεται να σταματήσει προσωρινά εκτέλεση μιας εργασίας. Για παράδειγμα, ένα βίντεο που αναπαράγεται στο Microsoft Windows Media Player ενδέχεται να διακόψετε προσωρινά την αναπαραγωγή.

Εάν ξεκινήσετε τη Διαχείριση εργασιών των Windows, ενδέχεται να παρατηρήσετε σχετικά με τοΔιαδικασίεςκαρτέλα ότι η διαδικασία Explorer.exe χρησιμοποιεί μια παρτίδας (ή 100 τοις εκατό) των πόρων της CPU. Για να εκκινήσετε τη Διαχείριση εργασιών των Windows, κάντε δεξιό κλικ σε μια κενή περιοχή στη γραμμή εργασιών και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΔιαχείριση εργασιών (Task Manager).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει, εάν είναι ενεργοποιημένες οι ακόλουθες ρυθμίσεις και να κάνετε δεξιό κλικ σε ένα στοιχείο για να επιλέξετε αυτό το στοιχείο:
 • Εμφάνιση κοινών εργασιών στους φακέλους
 • Σταδιακή εμφάνιση ή διαφάνεια μενού σε προβολή
Από προεπιλογή, και οι δύο αυτές οι ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένη στα Windows XP.

Εάν αυτές οι ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένες, εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με το επιλεγμένο στοιχείο στο παράθυρο εργασιών, στην Εξερεύνηση των Windows χρησιμοποιώντας μια κίνηση. Εάν ανοίξετε ένα μενού συντόμευσης (του μενού που εμφανίζεται όταν κάνετε δεξιό κλικ σε ένα στοιχείο) ενώ συμβαίνει αυτό το εφέ κίνησης, η κίνηση ενδέχεται να μην μπορούν να ολοκληρώσουν (και μπορεί να χρησιμοποιούν πολλά τους πόρους της CPU) μέχρι να κλείσετε το μενού συντόμευσης.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επιλέξτε το στοιχείο πριν να κάνετε δεξιό κλικ. Για να επιλέξετε ένα στοιχείο, κάντε κλικ στο στοιχείο ή τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο στοιχείο.

Μπορείτε να αποφύγετε αυτό το ζήτημα, απενεργοποιώντας οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις που παρατίθενται στην ενότητα "Αιτία" αυτού του άρθρου. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

Μέθοδος 1: Απενεργοποίηση της Visual εφέ "Σταδιακή εμφάνιση ή διαφανειών μενού στην προβολή"

 1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟ πίνακας ελέγχου.
 2. Κάντε κλικΕπιδόσεις και Συντήρηση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίSYSTEM(ή κάντε διπλό κλικ στοSYSTEMεικονίδιο).
 3. Στο διακομιστήΓια προχωρημένους (Advanced)καρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπίρυθμίσειςunderΕπιδόσεις.
 4. Στο διακομιστήΟπτικά εφέκαρτέλα, κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή τουΣταδιακή εμφάνιση ή διαφάνεια μενού σε προβολήΠλαίσιο ελέγχου.
 5. Κάντε κλικOk.

Μέθοδος 2: Χρήση κλασική φακέλων των Windows

 1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟ πίνακας ελέγχου.
 2. Κάντε κλικΕμφάνιση και θέματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟι επιλογές φακέλων(ή κάντε διπλό κλικ στοΦάκελος επιλογέςεικονίδιο).
 3. Στο διακομιστήΓενικάκαρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπίΧρησιμοποιείται Κλασικοί φάκελοι των Windows.
 4. Κάντε κλικOk.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Για βοήθεια σχετικά με προβλήματα απόδοσης του συστήματος στα Windows Vista, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 819946 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB819946 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:819946

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com