Γνωστά θέματα οθόνης στο Rise of Nations

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 820089 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα γνωστά θέματα που σχετίζονται με το βίντεο που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με το παιχνίδι Rise of Nations. Το άρθρο χωρίζεται σε γενικά θέματα οθόνης και ζητήματα που προκύπτουν μόνο σε συγκεκριμένο υλικό οθόνης.

Περισσότερες πληροφορίες

Γενικά θέματα οθόνης

Ακολουθούν γενικά θέματα που σχετίζονται με το βίντεο τα οποία δεν ισχύουν για συγκεκριμένο υλικό ήχου.

Τρεμοπαίζει ο δείκτης του ποντικιού

Κατά την προσπάθειά σας να παίξετε Rise of Nations, ο δείκτης του ποντικιού μπορεί να τρεμοπαίζει. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, προσθέστε την παράμετρο - nohwcursor μια συντόμευση Rise of Nations. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στην επιφάνεια εργασίας, κάντε δεξιό κλικ στο Rise ofNationsκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 2. Στο πλαίσιο " προορισμός ", εντοπίστε το τελευταίο letterof του υπάρχοντος κειμένου στο πλαίσιο, πιέστε το πλήκτρο ΔΙΑΣΤΉΜΑΤΟΣ και στη συνέχεια πληκτρολογήστε-nohwcursor.

  Για παράδειγμα, "C:\ProgramFiles\Microsoft Games\Rise του Nations\rise.exe" - nohwcursor
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 4. Εκκίνηση του Rise of Nations από τη συντόμευση που justedited.

Συγκεκριμένα μηνύματα λάθους και τον τρόπο επίλυσής τους

Μήνυμα λάθους "Video card driver"

Κατά την εκκίνηση του Rise of Nations, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης κάρτας γραφικών δεν υποστηρίζεται για χρήση με το Rise of Nations. Κάντε λήψη των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης από την τοποθεσία Web του κατασκευαστή σας.
Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης κάρτας γραφικών δεν συνιστάται για χρήση με το Rise of Nations. Κάντε λήψη των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης από την τοποθεσία Web του κατασκευαστή σας. Θέλετε να βγείτε από το παιχνίδι;
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή υλικού της κάρτας οθόνης σας για να αποκτήσετε και να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος οδήγησης για την κάρτα οθόνης σας. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τον κατασκευαστή της κάρτας οθόνης σας, ανατρέξτε στην ενότητα "Αναφορές" αυτού του άρθρου.

"Κάρτα βίντεο δεν συνιστάται" μήνυμα λάθους

Κατά την εκκίνηση του Rise of Nations, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Αυτή η κάρτα βίντεο δεν συνιστάται για χρήση με το Rise of Nations. Θέλετε να βγείτε από το παιχνίδι;
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στο κουμπί No και συνεχίστε. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες γραφικών ή άλλα προβλήματα. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε μια κάρτα οθόνης που υποστηρίζεται από το παιχνίδι Rise of Nations. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την αγορά ή εγκατάσταση μια κάρτας οθόνης, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας.

"Κάρτα βίντεο δεν υποστηρίζεται" μήνυμα λάθους

Κατά την εκκίνηση του Rise of Nations, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Αυτή η κάρτα βίντεο δεν υποστηρίζεται για χρήση με το Rise of Nations.
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε μια κάρτα οθόνης που υποστηρίζεται από το παιχνίδι Rise of Nations. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την αγορά ή εγκατάσταση μια κάρτας οθόνης, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας.

Σημείωση Εάν δεν θέλετε να αποκτήσετε και να εγκαταστήσετε μια κάρτα οθόνης που υποστηρίζεται από το παιχνίδι Rise of Nations, μπορείτε να το επιστρέψετε για επιστροφή. Για πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση της ικανοποίησης της Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/mscorp/productrefund/refund.mspx

"Υπηρεσίες γραφικών που απέτυχαν να προετοιμάσουν" ή "Rise of Nations δεν είναι δυνατό να εκτελεστεί με τη λειτουργία εμφάνισης οθόνης οριστεί σε 256 χρώματα" μήνυμα λάθους

Όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το Rise of Nations, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο:
Η προετοιμασία της υπηρεσίας γραφικών του απέτυχε. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα οθόνης και τα προγράμματα οδήγησης έχουν εγκατασταθεί σωστά και είναι συμβατά με το παιχνίδι Rise of Nations.
Δεν είναι δυνατό να εκτελέστε το παιχνίδι Rise of Nations με τη λειτουργία εμφάνισης οθόνης οριστεί σε 256 χρώματα. Αλλάξτε οθόνη χρωμάτων 16-bit ή μεγαλύτερο.
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες μεθόδους με τη σειρά που εμφανίζονται.

Μέθοδος 1: Βεβαιωθείτε ότι το υλικό οθόνης πληροί ή υπερβαίνει τις απαιτήσεις συστήματος του Rise of Nations


Χρησιμοποιήστε το εργαλείο διάγνωσης για το DirectX (DirectX Diagnostic Tool) για να επαληθεύσετε ότι το υλικό οθόνης πληροί ή υπερβαίνει τις απαιτήσεις συστήματος για το Rise of Nations. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογήΕκτέλεση.
 2. Στο πλαίσιο Άνοιγμα , πληκτρολογήστεdxdiag, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 3. Στην καρτέλα " Εμφάνιση ", βεβαιωθείτε ότι ηApprox. Total Memory είναι απαλλάσσουσες 16,0 megabyte (MB).
Η κάρτα οθόνης πρέπει να έχει μνήμη 16,0 MB για το Rise of Nations για να λειτουργήσουν σωστά. Εάν δεν το κάνει, αναβάθμιση του υλικού οθόνης.

Σημείωση Λόγω της μνήμης οθόνης που πιθανόν να χρησιμοποιείται όταν εκτελείτε το εργαλείο διάγνωσης για το DirectX, αυτή η τιμή μπορεί να είναι λίγο πιο κάτω από την πραγματική συνολική. Εάν δεν επιλυθεί αυτό το ζήτημα, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το Rise of Nations, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
820088 Παιχνίδι Rise of Nations: ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος
Κάντε κλικ στο κουμπί " αναπαραγωγή " για να προβάλετε αυτήν την επίδειξη πολυμέσων ροής.

Μέθοδος 2: Κάντε λήψη και εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα οθόνης σας


Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της κάρτας οθόνης σας για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης για την κάρτα οθόνης. Πληροφορίες επικοινωνίας μπορεί να βρίσκεται στην ενότητα "Αναφορές" αυτού του άρθρου. Εάν δεν επιλυθεί αυτό το ζήτημα, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 3: Εγκατάσταση των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης chipset VIA


Εάν χρησιμοποιείτε μητρική πλακέτα με chipset της VIA Technologies, ίσως μπορέσετε να επιλύσετε αυτό το ζήτημα εγκαθιστώντας τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για το chipset.
Μέθοδος 4: Ενεργοποίηση του Direct3D


Για να ενεργοποιήσετε το Direct3D, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην εντολήΕκτέλεση, πληκτρολογήστεdxdiag με το Άνοιγμα πλαίσιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Στο dialogbox το Εργαλείο διάγνωσης για το DirectX , κάντε κλικ στην καρτέλα Εμφάνιση ή το εμφάνισης 1.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση δίπλα στο Direct3DAccelerationκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος.
Κάντε κλικ στο κουμπί " αναπαραγωγή " για να προβάλετε αυτήν την επίδειξη πολυμέσων ροής.
Εάν δεν επιλυθεί αυτό το ζήτημα, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 5: Ενημερωμένη έκδοση DirectX


Για να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του DirectX, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Windows/DirectX/default.mspx
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
191660 Παιχνίδια: Το "DirectDraw ή Direct3D" δεν είναι διαθέσιμη κατά την εκκίνηση παιχνιδιών για Windows

Ζητήματα οθόνης που αφορούν το υλικό

ATI

 • ATI Rage 128
  Κατά την προσπάθειά σας να παίξετε Rise of Nations με τη χρήση cardsthat βίντεο βασίζονται σε αυτό το chipset, κτίρια στο παιχνίδι ενδέχεται να εμφανιστεί με συμπαγές whitetextures. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα driversfrom ο κατασκευαστής.

  Το παιχνίδι Μαΐου τερματιστεί απροσδόκητα ή που receivethe ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Σφάλμα χρόνου εκτέλεσης RuntimeLibrary Microsoft Visual C++! Πρόγραμμα...Πρόγραμμα files\Microsoft Games\Rise OfNations\Nations.exe (διάστημα) μη αναμενόμενος τερματισμός προγράμματος
  Για να resolvethis το ζήτημα, εγκαταστήστε την ενημέρωση των Εθνών Rise της. Για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι Rise του NationsUpdate, δείτε την Αναφορέςενότητα.
 • Radeon 7500
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάρτα οθόνης για να παίξετε Rise of Nations, γκρι χρώματα να εμφανιστούν μουτζούρες ή παραμορφωμένα και το έδαφος να εμφανιστεί μαύρο.Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα thisvideo. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της ATI στο Web:
  http://www.AMD.com/
 • Radeon 9700
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάρτα οθόνης για να παίξετε Rise of Nations, ο δείκτης του ποντικιού μπορεί να μην εμφανίζονται. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη andinstall τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για αυτήν την κάρτα οθόνης. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την τοποθεσία της ATI στο Web thefollowing:
  http://www.AMD.com/
 • Radeon 9700
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάρτα οθόνης με Microsoft WindowsMillennium Edition ή Microsoft Windows XP για να παίξετε Rise of Nations, μπορείτε mayexperience καταστροφή των γραφικών. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, λήψη και installthe πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της ATI στο Web:
  http://www.AMD.com/
 • Radeon 9700
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάρτα οθόνης με τα versiondriver 9062 με Windows Millennium Edition ή Microsoft Windows 98, αύξηση ofNations ενδέχεται να μην ξεκινήσει. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης mostrecent. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της ATI στο Web:
  http://www.AMD.com/

Intel

 • Chipset του Intel 740, 810 και 815
  Θέμα 1: όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το Rise of Nations σε αυτά τα chipset, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα blackscreen και το παιχνίδι ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται. Δεν υπάρχει καμία knownresolution για αυτό το θέμα.

  Έκδοση 2: Μετά το παιχνίδι το εισαγωγικό βίντεο, ενδέχεται να λάβετε aMicrosoft Error Reporting διαλόγου με τις ακόλουθες λεπτομέρειες:
  Όνομα εφαρμ: d3dgl.dll μετατόπιση: 000122c 6.
  Thisbehavior ενδέχεται να προκύψει εάν ο προσαρμογέας οθόνης δεν διαθέτει επαρκή μνήμη torun το παιχνίδι. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε ένα videoadapter που υποστηρίζεται από το παιχνίδι Rise of Nations. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με purchasingor την εγκατάσταση ενός νέου προσαρμογέα οθόνης, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας.
 • Το Chipset Intel 845
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάρτα οθόνης για να παίξετε Rise of Nations και προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα χαρακτήρα εμπόρου, το παιχνίδι ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται. Toresolve αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα βίντεο.

  Κατά την εκκίνηση του Rise of Nations, ενδέχεται να εμφανιστεί το μήνυμα followingerror:
  Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης κάρτας γραφικών δεν είναι υποστηριζόμενη foruse με το Rise of Nations. Κάντε λήψη των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης από την τοποθεσία Web του yourmanufacturer.
  Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, λήψη και installthe πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης κάρτας οθόνης. Για να κάνετε λήψη των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης, επισκεφθείτε την τοποθεσία της Intel στο Web thefollowing:
  http://www.Intel.com
  Για να εντοπίσετε την τοποθεσία υποστήριξης των προγραμμάτων οδήγησης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Intel:
  http://DownloadCENTER.Intel.com
  Επιλέξτε το λειτουργικό σας σύστημα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση.Άμεση λήψη των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης που είναι διαθέσιμα στην τοποθεσία.

NVIDIA

 • Ultra v-3800 SUS
  Κατά την προσπάθειά σας να παίξετε Rise of Nations με αυτήν την κάρτα οθόνης, το παιχνίδι ενδέχεται να μην ξεκινήσει. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης mostrecent για αυτήν την κάρτα οθόνης. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της ASUS:
  http://www.ASUS.com
 • Creative Annihilator Pro
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάρτα οθόνης για να παίξετε Rise of Nations, ο δείκτης του ποντικιού μπορεί να τρεμοπαίζει και να εμφανίζονται σε μικρή έκταση κατεστραμμένα από το gamegraphics. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη driversfrom τον κατασκευαστή του chipset.
 • Diamond Viper V550
  Όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα χαρακτήρα εμπόρου στο Rise ofNations, το παιχνίδι ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη andinstall τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για αυτήν την κάρτα οθόνης.
 • Guillemot Maxi Cougar παίκτες Όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το Rise of Nations σε ένα σύστημα με χρήση κάρτας thisvideo, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα σφάλμα προετοιμασίας γραφικών. Για να επιλύσετε τις thisissue, κάντε λήψη και εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης για αυτήν την κάρτα οθόνης. Για να doso, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της NVIDIA στο Web:
  http://www.nvidia.com
 • Ti LeadTek GeForce3 200
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάρτα οθόνης για να παίξετε Rise of Nations, μια πυρηνική έκρηξη να εμφανιστεί απλώς ως ένα λευκό κύκλο. Για να επιλύσετε τις thisissue, κάντε λήψη και εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για αυτήν την κάρτα οθόνης. Για να doso, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web του Leadtek:
  http://www.leadtek.com
 • STB Velocity 4400
  Κατά την προσπάθειά σας να παίξετε Rise of Nations με αυτήν την κάρτα οθόνης, να παρουσιαστούν ανωμαλίες γραφικών με τις σκιές δέντρων του παιχνιδιού. Για να επιλύσετε τις thisissue, κάντε λήψη και εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης NVIDIA για αυτήν την κάρτα οθόνης.Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της NVIDIA στο Web:
  http://www.nvidia.com
 • TNT, TNT2, και VantaΤο παιχνίδι μπορεί να απροσδόκητα να κλείστε και να εμφανίζεται ένα μήνυμα "Visual C++ RuntimeError!". Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ορίστε inWindows ποιότητα χρωμάτων της οθόνης σας σε 32 bit και μετά στο παιχνίδι:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές και προφίλ.
  2. Στην καρτέλα γραφικά , για την ανάλυση, επιλέξτε μια ρύθμιση 32-bit (για παράδειγμα, 1024 x 768 x 32).
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή στην ανάλυσηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την Update.See των Εθνών άνοδο του το Αναφορές άρθρο αυτής της ενότητας για οδηγίες.
 • NVIDIA GeForce
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε προγράμματα οδήγησης της GeForce για να παίξετε Rise of Nations, οι επιδόσεις του παιχνιδιού ενδέχεται να μειώσει την πρώτη εκκίνηση του παιχνιδιού μετά την επανεκκίνηση thecomputer. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κλείστε το παιχνίδι από pressingALT + F4 και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του παιχνιδιού. Μετά από μια επανεκκίνηση, το παιχνίδι shouldperform κανονικά μέχρι την επόμενη φορά που κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
 • NVIDIA (GeForce 3, 4)
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε αυτές τις κάρτες οθόνης για να παίξετε Rise ofNations, πυρηνικές εκρήξεις να φαίνονται δεν είναι διαθέσιμη (εμφανίζεται με αχνά γράμματα), και το boatreflections ενδέχεται να μην εμφανίζονται. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε themost πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για αυτήν την κάρτα οθόνης. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της NVIDIAWeb:
  http://www.nvidia.com
 • NVIDIA GeForce2 MX 200
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάρτα οθόνης με την επίσημη driversto να παίξετε Rise of Nations σε υπολογιστή με Windows XP, ο δείκτης του ποντικιού μπορεί να respondslowly και να μεταπηδά σε απρόσμενες περιοχές του παραθύρου του παιχνιδιού. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης NVIDIA. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την τοποθεσία της NVIDIA στο Web thefollowing:
  http://www.nvidia.com
 • NVIDIA GeForce2 MX 200
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάρτα οθόνης με τα driversto λιανικής πώλησης παίξετε Rise of Nations σε υπολογιστή με Windows XP, υφές του νερού μπορεί να notblend ομαλά. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε τα περισσότερα προγράμματα οδήγησης recentNVIDIA. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της NVIDIA στο Web:http://www.nvidia.com
 • NVIDIA GeForce 256
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάρτα οθόνης για να παίξετε Rise της Nationsin 32-bit λειτουργία, ο δείκτης του ποντικιού να αναβοσβήνει. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ξεκινήστε το Riseof Nations σε κατάσταση λειτουργίας 16-bit. Για να αλλάξετε από κατάσταση λειτουργίας 32-bit σε 16-bit κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογές & προφίλ του κύριου μενού, κάντε κλικ στην καρτέλαγραφικά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε μία από τις αναλύσεις 16 bit.

Άλλα

 • 3dfx Voodoo 3 3000
  Παιχνίδι Rise of Nations, ενδέχεται να μην ξεκινήσει σε υπολογιστές που είναι usingthis την κάρτα οθόνης, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα. Αφού ξεκινήσει το πρόγραμμα, στην οθόνη ενδέχεται να αναβοσβήσει λίγο μαύρο και, στη συνέχεια, το παιχνίδι ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται.Δεν υπάρχει γνωστή λύση για αυτό το ζήτημα.
 • 3dfx Voodoo 5 (σειρά AGP)
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάρτα οθόνης σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 98 SecondEdition για να παίξετε Rise of Nations, διάφορες mayoccur ανωμαλίες γραφικών στις εικόνες νερού στο χάρτη του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα forthis γνωστή μέθοδος επίλυσης.
 • 3dfx Voodoo 5 (σειρά AGP)
  Κατά την προσπάθειά σας να παίξετε Rise of Nations σε υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 98 Δεύτερη έκδοση 32-bit με αυτήν την κάρτα οθόνης, maynot στοιχεία περιβάλλοντος εργασίας χρήστη εμφανίζονται ή ενδέχεται να είναι κατεστραμμένο, αυτό μπορεί να σας εμποδίσει από την εκτέλεση του παιχνιδιού. Toresolve αυτό το ζήτημα, ξεκινήστε το παιχνίδι Rise of Nations σε κατάσταση λειτουργίας 16-bit. Για να το κάνετε αυτό, το ' MainMenu ', κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές & προφίλ, κάντε κλικ στην καρτέλαγραφικά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε μία από τις 16-bitresolutions.
 • Diamond Monster Fusion
  Κατά την προσπάθεια αναπαραγωγής ενδέχεται να μην ξεκινήσει το Rise of Nations με αυτήν την κάρτα οθόνης, το παιχνίδι ενδέχεται να μην ξεκινήσει. Το παράθυρο του παιχνιδιού ίσως μαύρη οθόνη που αναβοσβήνει στιγμιαία και, στη συνέχεια, να σταματήσει να ανταποκρίνεται. Δεν υπάρχει γνωστή λύση για thisissue.
 • Προφήτη 3D Hercules στο 4500 (PowerVR Kyro 11)
  Κατά την προσπάθειά σας να παίξετε Rise of Nations με αυτήν την κάρτα οθόνης ανάλυση at32-bit σε έναν υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows XP ή Windows 2000, ο δείκτης του ποντικιού ενδέχεται να τρεμοπαίζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ξεκινήστε το παιχνίδι Rise of Nations σε κατάσταση λειτουργίας 16-bit. Για να αλλάξετε από κατάσταση λειτουργίας 32-bit σε 16-bit, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές & προφίλ του κύριου μενού, κάντε κλικ στην καρτέλαγραφικά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε μία από τις αναλύσεις 16 bit.
 • Γ-400 Matrox Millennium
  Κατά την προσπάθειά σας να παίξετε Rise of Nations με αυτήν την κάρτα οθόνης, τα κτίρια να είναι καλυμμένα με αμιγούς λευκού αντί για έγχρωμα γραφικά και ενδέχεται να μην εμφανίζεται κάποιο κείμενο κουμπιού. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη andinstall τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για αυτήν την κάρτα οθόνης. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε το thefollowing τοποθεσία της Matrox στο Web:
  http://www.matrox.com
 • Γ-550 Matrox Millennium
  Κατά την προσπάθειά σας να παίξετε Rise of Nations με αυτήν την κάρτα οθόνης at32-bit ανάλυση, ο δείκτης του ποντικιού να αναβοσβήνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Για να επιλύσετε τις thisissue, ενημερώστε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της MatroxWeb:
  http://www.matrox.com
  Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.
 • S3 Γραφικά SuperSavage/IX
  Το παιχνίδι μπορεί να απροσδόκητα να κλείστε και να εμφανίσει ένα μήνυμα "λάθους Visual C ++ Runtime Error!". Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, που colorquality την οθόνη σας στο Windows σε 16 bit και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές και προφίλ.
  2. Στην καρτέλα γραφικά , για την ανάλυση, επιλέξτε μια ρύθμιση 16 bit--για παράδειγμα, 1024 x 768 x 16.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή στην ανάλυσηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την άνοδο των Εθνών Update.See στην ενότητα "Αναφορές" αυτού του άρθρου για οδηγίες.
 • SiS 315
  Κατά την προσπάθειά σας να παίξετε Rise of Nations με αυτήν την κάρτα οθόνης, τα εφέ ακτής ενδέχεται να εμφανίζεται θολή στο χάρτη του παιχνιδιού. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα οθόνης.
 • ST KYRO
  Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα οθόνης που βασίζεται σε αυτό το chipset, thegraphics μπορεί να είναι τόσο κατεστραμμένα που το παιχνίδι δεν λειτουργεί. Για να επιλύσετε τις thisissue, κάντε λήψη και εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης από τον κατασκευαστή.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων σχετικά με την οθόνη, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
263039 Παιχνίδια: Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων οθόνης

Αναφορές

Για να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη Rise των Εθνών ενημερωμένη έκδοση, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη επιλογή:
 • Χρησιμοποιήστε το κουμπί " Έλεγχος για ενημερώσεις ":
  1. Ξεκινήστε το παιχνίδι Rise of Nations.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις.
  3. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη, για να ενημερώσετε το Rise of Nations.
Για πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή του υλικού οθόνης σας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://support.Microsoft.com/gp/vendors/en-US
Για να δείτε εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερωμένες εκδόσεις του κατάλληλου προγράμματος οδήγησης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία του Microsoft Windows Update στο Web:
http://update.microsoft.com
Κάντε κλικ στο κουμπί " αναπαραγωγή " για να προβάλετε αυτήν την επίδειξη πολυμέσων ροής.
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες της Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 820089 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 23.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Rise of Nations
 • Microsoft Rise of Nations: Gold Edition
 • Microsoft Rise of Nations: Thrones and Patriots
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbhardware kbdisplay kberrmsg kbinfo kbmt KB820089 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 820089

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com