Lettertypen in WordArt-objecten wijzigen zonder waarschuwing bij het openen of afdrukken van een publicatie in Publisher 2003 en Publisher 2007

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 820586 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer het openen of afdrukken van Microsoft Office Publisher 2007 of Microsoft Office Publisher 2003-publicatie, tekst in WordArt-objecten weergegeven in een ander lettertype afdrukken of een ander lettertype gebruiken dan het lettertype dat wordt weergegeven op het bewijs van uw klant-laserprinter. Dit probleem kan zelfs optreden als u niet een ontbrekend lettertype waarschuwing ontvangt wanneer u opent de publicatie.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als het WordArt-objecten zijn gemaakt. met behulp van een lettertype dat op uw computer beschikbaar is.

Oplossing

Dit probleem oplossen door de volgende stappen uit:
  1. De publicatie sluit zonder op te slaan.
  2. Neem contact op met uw klanten weten wat hij of zij gebruikt lettertype Als het WordArt-object maken.

    Uw klant kunt dubbelklikken op de WordArt-object nagaan welk lettertype is gebruikt als hij of zij niet onthouden.
  3. Het ontbrekende lettertype op de computer laden.
  4. Open de publicatie.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

WordArt is een onderdeel van de afbeeldingen en tekenobjecten engine gebruikt door Publisher 2007 en door Publisher 2003. WordArt kunt u tekst met speciale effecten maken. Publisher 2007 en Publisher 2003 WordArt-objecten worden behandeld als afbeeldingen en niet controleren om te zien welke lettertypen die zij gebruiken.

Dit probleem treedt ook op als het lettertype is in de publicatie ingesloten. WordArt kunt alleen een lettertype gebruiken dat lettertype als op het systeem geïnstalleerd.

Eigenschappen

Artikel ID: 820586 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Publisher 2007
  • Microsoft Office Publisher 2003
  • Microsoft Office Publisher 2003 met Digital Imaging
Trefwoorden: 
kbopenfile kbprb kbprepress kbfont kbprint kbpending kbmt KB820586 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:820586

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com