OneNote wordt weergegeven als een programma dat wordt uitgevoerd in Windows Taakbeheer, hoewel u OneNote nog niet hebt uitgevoerd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 820707 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In Windows Taakbeheer op het tabblad toepassingen bevat een van de toepassingen van OneNote onder als een programma dat wordt uitgevoerd. Dit probleem kan optreden, hoewel u OneNote nog niet zijn begonnen en OneNote niet lijkt te worden uitgevoerd.

Microsoft Office OneNote 2003 - taakbalk van Windows

Microsoft Office OneNote 2007 - taakbalk van Windows

Microsoft Office OneNote 2010 - Windows-taakbalk

Opmerking Om Windows Taakbeheer te starten, drukt u op CTRL + ALT + DEL en klik vervolgens op Taakbeheer.

Oorzaak

Dit probleem wordt veroorzaakt door de functie Snel starten van een kantlijnnotitie. Wanneer u het besturingssysteem Microsoft Windows start, wordt de functionaliteit van de werkbalk Snel starten van Kantlijnnotitie ook wordt gestart.

Als de optie plaats OneNote-pictogram in de taakbalk in OneNote is ingeschakeld, wordt de functionaliteit van de werkbalk Snel starten van Kantlijnnotitie op de achtergrond uitgevoerd. De functie Snel starten van een kantlijnnotitie wordt in Windows Taakbeheer weergegeven als Microsoft Office OneNote 2007 - taakbalk van Windows als Microsoft Office OneNote 2010 - Windows taskbar, of als Microsoft Office OneNote 2003 - taakbalk van Windows.

Oplossing

Als u wilt uitschakelen van de functie Snel starten van een kantlijnnotitie, met de rechtermuisknop op het pictogram nieuwe kantlijnnotitie openen in het systeemvak (^ pictogram in Windows Vista en Windows 7), en klik vervolgens op OneNote-pictogram verwijderen of sluiten. Wanneer u dit doet, wordt OneNote niet op de achtergrond uitgevoerd. OneNote wordt bovendien niet weergegeven als een programma dat wordt uitgevoerd in Windows Taakbeheer als OneNote nog niet actief is.

Ga als volgt te werk om te herstellen van de functionaliteit van de werkbalk Snel starten van een kantlijnnotitie:
 1. Andthen u OneNote start, klikt u op Start, wijsAlle programma'saan, wijs Microsoft Office, klikt u op de versie van OneNote die u hebt geïnstalleerd op de computer.
 2. Klik op Opties op het tabblad bestand in Microsoft OneNote 2010. Klik in Microsoft OneNote 2003 of OneNote 2007 in het menu Extra opOpties.
 3. Klik in het dialoogvenster Opties opandere in de lijst categorie .
 4. In het andere gedeelte, schakelt u het selectievakje plaats OneNote-pictogram in het systeemvak van de taakbalk . Kies de categorie weergave in OneNote 2010.
 5. Klik op OK om het dialoogvensterOpties te sluiten.
Belangrijk De OneNote 2007 of OneNote 2010-schermopname en starten of de snelkoppeling vanMicrosoft Office OneNote 2003 Snelstarten is vereist voor een juiste werking van de functionaliteit van de werkbalk Snel starten van Kantlijnnotitie. Als de snelkoppeling in de map opstarten ontbreekt, voert u de functie "Analyse en herstel" om het herstel van de functionaliteit van de werkbalk Snel starten van Kantlijnnotitie. Ga hiervoor als volgt te werk.Voor Windows XP of Windows Server 2003
 1. Klikt u op Start, klik op uitvoeren, typ control appwiz.cpl in het vak openen en druk op ENTER.
 2. Office 2010 of OneNote Selecteer in de lijst en klik vervolgens op wijzigen.
 3. Kies herstellen.

Voor Windows Vista of Windows 7

 1. Office 2010 of OneNote Selecteer in de lijst en klik vervolgens op wijzigen.
 2. Kies herstellen.


Eigenschappen

Artikel ID: 820707 - Laatste beoordeling: zaterdag 3 mei 2014 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office OneNote 2007
 • Microsoft Office OneNote 2003
 • Microsoft OneNote 2010
Trefwoorden: 
kbstartprogram kbpending kbprb kbmt KB820707 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 820707

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com