OneNote wordt vermeld als een actief programma in Windows Taakbeheer Hoewel OneNote niet hebben uitgevoerd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 820707 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In Windows Taakbeheer deToepassingentabblad bevat een van de toepassingen van OneNote onder als een actief programma. Dit probleem kan optreden, hoewel OneNote niet is gestart en OneNote niet actief.

Microsoft Office OneNote 2003 - taakbalk

Microsoft Office OneNote 2007 - taakbalk

Microsoft Office OneNote 2010 - taakbalk

OpmerkingWindows Taakbeheer starten, drukt u op CTRL + ALT + DEL en klik vervolgens opTaakbeheer.

Oorzaak

Dit probleem wordt veroorzaakt door de functie Snel starten van Kantlijnnotitie. Wanneer u het besturingssysteem Microsoft Windows, de snelle start functionaliteit van Kantlijnnotitie starten ook starten.

Als dePlaats OneNote-pictogram in de taakbalkis ingeschakeld in OneNote snel functionaliteit van Kantlijnnotitie starten op de achtergrond uitgevoerd. Snel starten functionaliteit van Kantlijnnotitie wordt weergegeven in Windows Taakbeheer alsMicrosoft Office OneNote 2007- Windows-taakbalkAlsMicrosoft Office OneNote 2010 - Windows taskbar, of alsMicrosoft Office OneNote 2003 - taakbalk.

Oplossing

De functie Snel starten van Kantlijnnotitie, uitschakelen met de rechtermuisknop op deNieuwe kantlijnnotitie openenpictogram in het systeemvak (^ pictogram in Windows Vista en Windows 7), en klik vervolgens opOneNote-pictogram verwijderenofSluiten. Wanneer u OneNote niet op de achtergrond uitgevoerd. OneNote is bovendien niet vermeld als een actief programma in Windows Taakbeheer wanneer OneNote niet actief is.

De functie Snel starten van Kantlijnnotitie, herstellen Volg deze stappen:
 1. OneNote start, klik opStart, wijsAlle programma 's, wijsMicrosoft Office, en Klik op de versie van OneNote die u hebt geïnstalleerd op de computer.
 2. Klik in Microsoft OneNote 2010Optiesuit deBestandtabblad. In OneNote 2007 van Microsoft OneNote 2003 of op deExtramenu, klik opOpties.
 3. In deOptieshet dialoogvenster, klikt u opAnderein deCategorielijst.
 4. In deAnderesectie, selecteer dePlaats OneNote-pictogram in het systeemvak van de taakbalkselectievakje. Kies de categorie weergegeven in OneNote 2010.
 5. Klik opOKSluit deOptieshet dialoogvenster.
BelangrijkDeOneNote 2007 of OneNote 2010 scherm Clipper en startenof deMicrosoft Office OneNote 2003 snel startensnelkoppeling is vereist voor een juiste werking van de werkbalk Snel starten van Kantlijnnotitie. Als de snelkoppeling in de map opstarten ontbreekt, voert u de functie "Analyse en herstel" terugzetting van de werkbalk Snel starten van Kantlijnnotitie. Hiertoe de volgende stappen uit.Voor Windows XP of Windows Server 2003
 1. Klik opStart, klik opUitvoeren, typcontrol appwiz.cplin deOpenvak en druk opINVOEREN.
 2. SelecteerOffice 2010ofOneNoteuit de lijst en klik opWijzigen.
 3. KiesHerstellen.

Voor Windows Vista of Windows 7

 1. SelecteerOffice 2010ofOneNoteuit de lijst en klik opWijzigen.
 2. KiesHerstellen.


Eigenschappen

Artikel ID: 820707 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office OneNote 2007
 • Microsoft Office OneNote 2003
 • Microsoft OneNote 2010
Trefwoorden: 
kbstartprogram kbpending kbprb kbmt KB820707 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:820707

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com